Sport

AS Roma, încasări record la returul cu AC Milan din sferturile Europa League. Anunț de ultimă oră al romanilor

Meciul dintre AS Roma și AC Milan, din returul sferturilor de finală ale UEFA Europa League, se va disputa cu casa închisă.
18.04.2024 | 20:26
AS Roma incasari record la returul cu AC Milan din sferturile Europa League Anunt de ultima ora al romanilor
Ce o așteaptă pe AC Milan în partida AS Roma de pe Stadio Olimpico. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

AS Roma se duelează cu AC Milan joi, 18 aprilie, de la 22:00, în sferturile UEFA Europa League. Partida tur dintre cele două echipe s-a jucat pe San Siro în urmă cu o săptămână și s-a terminat cu scorul de 1-0 în favoarea oaspeților.

S-au vândut toate biletele pentru AS Roma – AC Milan

Înfruntarea din capitala Italiei se anunță una spectaculoasă, având în vedere că s-au vândut toate biletele de pe Stadio Olimpico. Este a 53-a oară când se întâmplă asta de la preluarea echipei de către omul de afaceri american Dan Friedkin.

ADVERTISEMENT

În contul lui AS Roma au intrat nu mai puțin de 4 milioane de euro din vâzarea de bilete pentru partida de Europa League, ca urmare a politicii  clubului de a dubla prețurile pentru fazele eliminatorii ale competiției.

Pe lângă cei 65.000 de susținători ai romanilor, AC Milan va fi încurajată de 6.500 de suporteri veniți cu speranța că echipa lor favorită va obține calificarea în semifinale.

ADVERTISEMENT

AS Roma în va avea pe bancă pe Daniele De Rossi și în sezonul viitor

Instalat pe banca lui AS Roma în ianuarie 2024, după demiterea lui Jose Mourinho, Daniele De Rosi va conduce echipa din postura de tehnician și în stagiunea viitoare.

Anunțul a fost făcut chiar înaintea partidei pe care clubul din capitala Italiei o va disputa împotriva lui AC Milan, în sferturile UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

Rezultatele foarte bune ale antrenorului și relația pe care acesta o are cu suporterii echipei i-a făcut pe conducătorii Romei să îi prelungească lui Daniele De Rossi înțelegerea ce avea să expire la finalul sezonului.

“După o întâlnire avută miercuri după-amiază cu Daniele De Rossi, suntem încântaţi să anunţăm că acesta va rămâne pe banca tehnică şi dincolo de actualul sezon”, a informat conducerea clubului capitolin.

ADVERTISEMENT

În Serie A, echipa antrenată de Daniele De Rossi se situează pe poziția a cincea, având 55 de puncte acumulate în 32 de etape. Capitolinii au de reluat înfruntarea cu Atalanta din etapa trecută, meci încheiat în minutul 70 din cauza accidentării lui Evan Ndicka.

ADVERTISEMENT