Fotbal international

Liverpool, în finala Ligii Campionilor! Calificare cu emoţii! Video

02.05.2018 | 23:32
Liverpool in finala Ligii Campionilor Calificare cu emotii Video

UPDATE, ora 23:36 / Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor de la Kiev, chiar dacă a fost învinsă de AS Roma, scor 2-4. “Cormoranii” o vor întâlni pe Real Madrid în ultimul act.

Min. 90+3. Gol AS Roma! Radja Nainggolan a marcat din penalty.

Min. 86. Gol AS Roma! Radja Nainggolan a reuşit un gol spectaculos.

Min. 52. Gol AS Roma! Edin Dzeko a reuşit să marcheze şi aduce egalarea pe “Olimpico”

Min. 25. Gol Liverpool! Wijnaldum a reuşit să marcheze după ce Dzeko a respins greşit o minge în careul romanilor.

Min. 15. Gol AS Roma! Dejan Lovren a încercat să respingă, însă mingea trimisă de croat l-a lovit pe James Milner şi a intrat în poarta lui Liverpool

Min. 9. GOOOOOOOOOOOOOOL Liverpool! Mane profită de eroarea lui Nainggolan şi înscrie

Start de meci pe Stadio Olimpico

UPDATE, ora 20:43: În câteva minute începe meciul într-o atmosferă extraordinară

AS Roma (4-3-3): Allison – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Pellegrini, De Rossi, Nainggolan – Schick, Dzeko, El Shaarawy. Antrenor: Eusebio Di Francesco

Liverpool (4-3-3): Karius – Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane. Antrenor: Jurgen Klopp 


UPDATE, ora 21:17. Atmosferă electrizantă pe Olimpico la intrarea jucătorilor pe teren la încălzire:

UPDATE, ora 21:13. Peluza lui AS Roma este pregătită de un nou miracol:

UPDATE, ora 20:37. S-au pus cele două echipe:

AS Roma (4-3-3): Allison – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Pellegrini, De Rossi, Nainggolan – Schick, Dzeko, El Shaarawy. Antrenor: Eusebio Di Francesco

Liverpool (4-3-3): Karius – Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane. Antrenor: Jurgen Klopp 


UPDATE, ora 20:07 / Jucătorii lui Liverpool vor avea parte de o susţinere în plus la meciul de pe “Olimpico”. Fanii lui Lazio, rivala lui AS Roma, sunt aşteptaţi la meci, după ce marţi au venit cu un baner special la antrenamentul jucătorilor lui Jurgen Klopp. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


UPDATE, ora 18:53 / Presa din Marea Britanie a anunţat că autorităţile italiene ar putea să-i ţină pe fanii lui Liverpool până la ora 1 dimineaţa, după meci, pentru a nu exista incidente.


UPDATE, ora 17:00 / Fanii lui Liverpool au acaparat centrul capitalei Italiei. Englezii au început să petreacă de la primele ore ale dimineţii, cu cântece şi multă bere.


UPDATE, ora 15:25 / Într-un interviu acordat în presa engleză, Jurgen Klopp a fost întrebat dacă a văzut filmul ”Gladiatorul” care l-a avut în rolul principal pe Russell Crowe. Tehnicianul german a confirmat că l-a văzut și l-a cerut pe celebrul actor în echipa de start de pe Olimpico din cauza absențelor nenumărate de la mijlocul terenului. Actorul neo-zeelandez i-a răspuns imediat lui Klopp și i-a spus că a greșit echipa, postând un tweet cu ”Forza Roma”.


UPDATE, ora 13:15 / Fanii englezi au invadat capitala Italiei în vederea meciului retur dintre Roma și Liverpool. Suporterii ”cormoranilor” au fost așteptați la aeroportul de Fiumicino de autocare cu însemnele clubului englez și au fost transportați în centrul orașului.


UPDATE, ora 11:40 / Rivalitățile dintre suporterii celor două formații au provocat noi victime, de această dată în capitala Italiei.  Un fan al lui Liverpool a dezvăluit că a fost lovit cu bară de metal. Incidentul nu a avut însă urmări grave, iar suporterul va putea urmări meciul din această seară. ”Am ieşit din pub în jurul orei 22.30. Eu şi un prieten ne aflam la câteva sute de metri de hotel în momentul în care două scutere au apărut de nicăieri, iar cei doi pasageri din spate ne-au atacat. Unul dintre ei avea o mică bară de metal. Nu purtam nimic cu însemnele lui Liverpool. Vreau să avertizez suporterii să stea grupaţi pentru că e singurul mod în care aceşti laşi nu ar ataca”, a dezvăluit victima agresiunii de la Roma, Carl Johnson.


AS Roma – Liverpool LIVE STREAM Champions League. Cormoranii fac deplasarea în Italia la adăpostul scorului de 5-2 obținut în meciul tur al semifinalei cu AS Roma. Liverpool a condus cu 5-0 prin golurile marcate de Mo Salah – 2, Roberto Firmino – 2 și Sadio Mane. Italienii și-au revenit pe finalul meciului și au punctat de 2 ori prin Edin Dzeko și Diego Perotti.

AS Roma – Liverpool LIVE STREAM Champions League. Absent în meciul din Premier League împotriva lui Stoke, Sadio Mane face parte din lotul de 23 de jucători care au făcut deplasarea la Roma. Adam Lallana s-a recuperat după o accidentare la tendon și s-a alăturat colegilor săi, alături de Jordan Henderson și Trent Alexander-Arnold. În schimb, Joe Gomez a rămas acasă după ce a suferit o entorsă.

AS Roma – Liverpool LIVE STREAM Champions League. O înfruntare istorică

AS Roma – Liverpool LIVE STREAM Champions League. Meciul dintre cele două echipe se anunță extrem de spectaculos. Cele două goluri marcate pe final de meci în tur le dă speranțe romanilor, mai ales după ce în sferturi au fost învinși de Barcelona cu 4-1, dar au reușit să revină în retur, când au câștigat cu 3-0 și s-au calificat. Dacă îi vor învinge pe “cormorani” cu același scor, se vor califica în finala UEFA Champions League.

AS Roma – Liverpool LIVE STREAM Champions League. AS Roma – Liverpool nu este un meci de fotbal ca oricare altul. Înfruntarea dintre cele două cluburi este una istorică și trezește amintiri pentru suporterii din ambele tabere. În 1967, Liverpool a învins pe Borussia Monchengladbach, scor 3-1, în finala Ligii Campionilor disputată pe stadionul Olimpico din Roma. 7 ani mai târziu, Liverpool și AS Roma au jucat finala în capitala Italiei. A fost momentul care a dat startul rivalității dintre cele două echipe. Meciul s-a terminat 1-1, dar englezii s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-2.

Tags: