Life

Așteptarea a luat sfârșit! Bianca Comănici se întoarce la Puterea Dragostei în sezonul 3?

23.08.2020 | 13:31
Asteptarea a luat sfarsit Bianca Comanici se intoarce la Puterea Dragostei in sezonul 3
ADVERTISEMENT

Nu degeaba Bianca Comănici a câștigat sezonul doi Puterea Dragostei. Este iubită și apreciată de fanii emisiunii, motiv pentru care este dorită înapoi în competiție, în sezonul 3 proaspăt început.

Bianca se bucură de o popularitate care crește de la o zi la alta. Poate și relația contoversată pe care a avut-o cu Livian a menținut-o în atenția publicului. Fanii așteaptă ca ea să se decidă dacă revine la Puterea Dragostei sau nu.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Livian Popa sunt marii câștigători ai sezonului doi Puterea Dragostei. Cei doi au format un cuplu până de curând. Potrivit Biancăi, relația lor nu mai are nicio șansă.

Ce spune Bianca Comănici despre revenirea la Puterea Dragostei

Abia a început noul sezon Puterea Dragostei și fanii se întreabă dacă Bianca Comănici revine și în acest sezon. ”Fără tine, nu mai este la fel concursul”, ”Ești cea mai frumoasă”.

ADVERTISEMENT

 ”Tu ești emblema show-ului”, ”Vrem să te vedem iar, singură, sau alături de Livian”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-a primit câștigătoarea seznului doi Puterea Dragostei.

Din păcate pentru ei, Bianca nu va mai participa la noul sezon Puterea Dragostei. Planurile ei sunt altele. Vrea să termine liceul, să obțină diploma de BAC, să se înscrie la o facultate și să ia permisul de conducere.

ADVERTISEMENT

”Nu mai revin în acest an la Istanbul, poate am să mă duc doar în vizită, să îi văd pe oamenii din echipa de producție, cei cu care m-am înțeles foarte bine în cele două sezoane. Lucrurile sunt clare!

De data aceasta, îl las pe fratele meu, Cristian, să își găsească iubirea și să trăiască această frumoasă experiență a show-ului. Sunt sigură că se va descurca de minune, deși noi suntem foarte diferiți”, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro!

ADVERTISEMENT

Ea și-a găsit iubirea în sezonul doi al emisiunii matrimoniale, dar, din păcate, povestea s-a terminat cu mult înainte de a se consuma sentimentele dintre ei. Livian pare decis să meargă pe drumul lui, iar Bianca se concentrează pe noile proiecte.

ADVERTISEMENT