Fotbal intern

Astra – Dinamo 2-0. Dinamo, îngropată sub zăpada de la Giurgiu

Dezastru total pentru Dinamo la Giurgiu. Echipa lui Miriuţă pierde cu Astra, 0-2, şi e în play-out.
24.02.2018 | 18:21
Astra  Dinamo 20 Dinamo ingropata sub zapada de la Giurgiu

UPDATE, ora 21:45 /  Dinamo pierde la Giurgiu, 0-2 cu Astra, şi va juca în play-out pentru locurile 7-14. Astra termină pe 4 şi merge în play-off.

VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO

UPDATE, ora 18:11 / Edward Iordănescu nu menajează pe nimeni! Iată formula folosită de Astra cu Dinamo: P. Iliev – Belu, Polczak, Erico da Silva, Radunovici – Mrzljak, Takayuki – Balaure, Fl. Matei, L. Buş – U. Vera. Rezerve: Lazar, Bejan, V. Gheorghe, Dandea, Al. Stan, R. Moise, Abang

FC Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, M. Popescu, Maric, Vl. Olteanu – Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Torje, Pesic, Salomao – D. Popa. Antrenor: Vasile Miriuţă. FANATIK.RO a anunţat de ieri formula de start pe care o aliniază Dinamo, cât şi rezervele. Vezi aici detalii
 
Rezerve: Brănescu – Katsikas, Hanca, Palic, Monroy, Dudea, Moldoveanu.
 
Dinamo joacă pe viaţă şi pe moarte la Giurgiu, contra unei echipe a Astrei care e relaxată de faptul că e calificată deja în play-off. Roş-albii trebuie să învingă dacă vor să fie siguri că prind play-off-ul. Dacă nu, trebuie să facă acelaşi rezultat pe care îl înregistrează Iaşul în faţa Viitorului, în niciun caz unul mai slab, pentru că asta ar fi echivalent cu dezastrul. VEZI AICI FAZELE VIDEO

Astra – Dinamo. LIVE STREAM Liga 1. Vasile Miriuţă ştie deja ce echipă va trimite pe teren la meciul de la Giurgiu. FANATIK.RO a aflat şi v-o prezintă în exclusivitate. Cum a ales antrenorul să compenseze o absenţă importantă (TOATE DETALIILE AICI)

Astra – Dinamo. LIVE STREAM Liga 1. Jucătorii lui Vasile Miriuţă se miră şi ei de situaţia în care a ajuns Dinamo, să se lupte pentru intrarea în play-off în ultima etapă a sezonului regulat. Unul din titularii celor din Ştefan cel Mare anunţă că în sezonul următor lucrurile se vor schimba radical! (TOATE DETALIILE AICI)

Astra – Dinamo. LIVE STREAM Liga 1. Astra îi acuză pe dinamovişti că mint!

Astra – Dinamo. LIVE STREAM Liga 1. Vasile Miriuţă nu s-a alăturat vocilor din tabăra dinamovistă care au ironizat FCSB după înfrângerea de la Roma cu Lazio. Tehnicianul afirmă că nici măcar nu s-a uitat la meci şi a invocat o scuză care a stârnit râsete (TOATE DETALIILE AICI)

Astra – Dinamo. LIVE STREAM Liga 1. Dinamo şi Astra se şicanează reciproc înainte duelul direct. “Câinii” afirmă că nu pleacă pe “fenta” relaxării invocată de jucătorii şi antrenorul Astrei, în timp ce oamenii de la Giurgiu spun că nu cred în absenţele anunţate de Dinamo! (TOATE DETALIILE AICI). 

Tags: