Astra Giurgiu a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru Denis Alibec din Arabia Saudită. Cât a cerut Ioan Niculae. EXCLUSIV

corespondenta din SPANIA
Cristi Coste   
în Astra Giurgiu
19/01/2020, 16:16
Astra Giurgiu a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru Denis Alibec din Arabia Saudită. Cât a cerut Ioan Niculae. EXCLUSIV corespondenta din SPANIA
Denis Alibec are o ofertă consistentă din Arabia Saudită. Momentan, patronul Astrei a cerut bani în plus. Alibec, aici în tricoul Astrei, după finala Cupei României. Foto: rpress

Astra Giurgiu nu este încă sigură că va începe partea a doua a campionatului cu Denis Alibec în lot. Pe adresa atacantului lui Bogdan Andone a sosit o ofertă consistentă de ultimă oră.

FANATIK a aflat că Damak, formație din Arabia Saudită, i-a contactat pe oficialii de la Astra, propunându-le nu mai puțin de 2.000.000 de euro pentru Denis Alibec!

Ofertă de 2.000.000 de euro pentru Denis Alibec de la Damak din Arabia Saudită. Cât a cerut patronul Ioan Niculae

Denis Alibec a dat de înțeles la începutul anului că dorește să plece de la Astra dacă vine o ofertă consistentă atât pentru club, cât și pentru el.

A condiționat rămânerea la Giurgiu de păstrarea obiectivului de a lupta pentru titlu, dar lipsa achizițiilor de valoare dau impresia că Astra se mulțumește cu play-off-ul și un eventual loc de cupă europeană.

Ceea ce dorea Alibec, o ofertă cu multe zerouri, a sosit pe adresa sa în aceste zile. Oficialii Astrei au fost contactați de către emisari ai saudiților de la Damak, care au propus două milioane de euro pentru atacantul de 29 de ani.

„Ar fi bine ca Budescu şi Alibec să rămână alături de noi. La fel de mult mă gândesc şi la ceea ce înseamnă un transfer pentru Denis Alibec în străinătate și să primească un salariu mult mai mare decât îi putem oferi noi. Vom avea mai multe discuţii cu staff-ul tehnic” – Dani Coman, președinte Astra Giurgiu

Patronul giugiuvenilor, Ioan Niculae, nu este deloc mulțumit cu oferta celor din Arabia Saudită, nerenunțând la prețul pe care-l dorește în schimbul lui Denis: 3.000.000 de euro!

Salariu de 30.000 de euro lunar pentru atacant de la Damak, plus primă de salvare și bonusuri pentru fiecare gol!

Momentan, cei de la Astra așteaptă să vadă dacă arabii plusează la oferta inițială și să se apropie cât mai mult de cererile lui Ioan Nicolae.

„Denis chiar își dorește să plece. E un jucător extrem de important pentru noi. Pentru el m-aș bucura să plece într-un campionat puternic. Merită, se antrenează exemplar, are calitate foarte bună” – Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu

Și oferta personală pentru Alibec a celor de la Damak, care vor să scape de retrogradare la revenirea în prima divizie din Arabia Saudită, este consistentă.

Arabii îi propun atacantului 30.000 de euro lunar, contract pe doi ani și jumătate, dar și bonusuri pentru fiecare gol sau pasă de gol. De asemenea, Alibec ar avea și o primă consistentă dacă Damak reușește salvarea de la retrogradare.

  • 1.500.000 de euro este cota actuală a lui Denis Alibec, cel care a împlinit 29 de ani pe 5 ianuarie
  • 3 echipe a bifat Alibec în străinătate: Inter Milano, Mechelen și Bologna, la ultimele două fiind împrumutat de către lombarzi
Închide ×