Fotbal intern

Pleacă din România pentru că are 40.000 de euro pe lună!

Astra Giurgiu intenţionează să îl transfere definitiv pe Florentin Matei de la Rijeka, dar jucătorul a transmis semnale că nu vrea să mai rămână în Liga 1.
28.03.2018 | 12:26
Pleaca din Romania pentru ca are 40000 de euro pe luna

Foarte mulţi oameni de fotbal din Liga 1 au fost convinşi că oficialii Astrei au făcut una dintre cele mai bune repatrieri după ce au obţinut împrumutul pentru şase luni al lui Florentin Matei de la Rijeka. Plecat din România, la Cesena,  în 2011, după ce a fost dat afară de la Steaua, mijlocaşul român a revenit în Liga 1 cu o poftă de revanşă şi s-a făcut imediat remarcat datorită prestaţiilor în tricoul fostei campioane.

Astfel, Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Ioan Nicolae intenţionează să activeze clauza de cumpărare definitivă a lui Matei de la Rijeka. (Vezi detalii) Aceasta este de 300.000 de euro, iar giurgiuvenii doresc să rezolve problema respectivă cât mai repede. Însă, după ultimele evenimente petrecute în vestiarul Astrei, şansele de reuşită sunt aproape nule.

Matei nu vrea să rămână la Giurgiu

FANATIK.RO a aflat că Florentin Matei este cel care nu doreşte să continue la Giurgiu chiar dacă Ioan Nicolae este foarte mulţumit de serviciile sale şi intenţionează să activeze clauza de cumpărare definitivă. Dar care este motivul care îl face pe mijlocaşul giurgiuvenilor să nu accepte propunerea patronului său? Ei bine, după ultimele evenimente legate de scandalul plăţii primelor, “Messi de România” a rămas cu un gust amar.

Jucătorul nici nu intenţionează să piardă pentru Astra salariul pe care îl va câştiga de la vară la Rijeka în cazul în care o să revină la echipa de care aparţine. Ei bine, Matei va încasa în Croaţia din sezonul următor un salariu de 40.000 de euro pe lună. Contactat de către FANATIK.RO, Dani Coman, preşedintele Astrei, a confirmat faptul că transferul definitiv al lui Matei este greu de perfectat. “Noi îl dorim şi de la vară pe Matei la Astra. Dar dacă el se întoarce la Rijeka, atunci el va avea un salariu destul de mare de încasat din sezonul următor “, a spus Coman.

40.000 de euro este salariul pe care îl va încasa pe lună Matei la Rijeka

Tags: