Sport

Atac armat asupra Federației de Fotbal din Turcia! Lui Hamit Altintop, fost jucător la Real Madrid și Bayern, un glonț i-a șuierat pe deasupra capului!

Șapte gloanțe au fost trase astăzi în clădirea unde se află sediul Federației de Fotbal din Turcia, în timpul unei ședințe. Nu au existat victime, iar poliția a demarat deja o anchetă amplă.
01.09.2022 | 22:43
Atac armat asupra Federatiei de Fotbal din Turcia Lui Hamit Altintop fost jucator la Real Madrid si Bayern un glont ia suierat pe deasupra capului
Sediul Federației de Fotbal din Turcia a fost atacat de mai multe persoane, care au tras șapte focuri de armă în clădire.
ADVERTISEMENT

Sediul Federației de Fotbal din Turcia a fost luat astăzi cu asalt de mai multe persoane, care au deschis focul asupra clădirii unde se desfășura o ședință de rutină. Conform informațiilor de la fața locului, șapte gloanțe au fost trase în direcția edificiului din Riva, o localitate din apropiere de Istanbul.

Hamit Altintop a fost la un pas de moarte

Din fericire, niciunul dintre angajații forului turc de specialitate nu a fost rănit, dar toți au tras o spaimă uriașă. Și asta pentru că unul dintre gloanțe a trecut chiar pe deasupra capului fostului internațional Hamit Altintop, acum membru în staff-ul federației.

ADVERTISEMENT

“Imediat ce am auzit focurile de armă, ne-am aruncat la podea. Colegii au crezut că am fost împușcat. Sper ca Poliția să rezolve rapid cazul”, a declarat Hamit Altintop, fost jucător la Real Madrid și Bayern Munchen.

Restul gloanțelor au atins biroul președintelui Mehmet Büyükekşi, fără a produce daune majore. Atacatorii au fugit cu un automobil care îi aștepta înainte ca poliția să ajungă la locul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Poliția a reținut un prim suspect

Primarul Istanbului, Ali Yerlikaya, a anunțat începutul unor investigații amănunțite, iar poliția cercetează deja imaginile surprinse de camerele de supraveghere din timpul atacului. De altfel, un suspect a fost deja reținut de forțele de ordine.

“Condamn ferm atacul armat asupra sediului Federației de Fotbal din Turcia”, a afirmat Yerlikaya.

ADVERTISEMENT

Imediat, principalele cluburi din Țara Semilunei au transmis mesaje de susținere pentru angajații forului intern care au trecut prin clipe de coșmar.

Ce mesaje au transmis Galatasaray și Fenerbahce

“Regretăm să auzim că sediul Federației a fost astăzi atacat. Sperăm că toți cei prezenți acolo sunt sănătoși. Avem toată încrederea că autoritățile îi vor găsi pe cei responsabili cât mai curând”, a fost comunicatul lui Fenerbahce.

ADVERTISEMENT

În același timp, Galatasaray a transmis: “Condamnăm cu tărie atacul de la sediul Federației! Suntem alături de toți cei implicați în fenomen”.

Campioana Turciei, Trabzonspor, Beșiktaș și Istanbul Bașakșehir și-au arătat, de asemenea, suportul imediat pentru membrii federației.

ADVERTISEMENT