Fotbal international

Atacantul dorit de FCSB, certat pentru că nu marchează. Vezi cum a răspuns

08.08.2018 | 15:39

Cristian Lopez, atacantul dorit de FCSB, a fost certat de un fan împătimit de jocul Football Manager. Tânărul i-a trimis un mesaj în care l-a certat că nu marchează mai mult în joc. În mod surprinzător, jucătorul i-a răspuns, sfătuindu-l să îi dea prime de joc sau să îl țină două etape pe banca de rezerve în Football Manager. Deși i-a ascultat sfaturile, fanul nu a fost mulțumit de prestația din joc a lui Cristian Lopez, așa că l-a îndepărtat de la echipă.

Fanul, al cărui pseudonim este Fitzy, și-a ales în joc echipa RC Lens, din Franța. Nici nu a stat să se uite la ce jucători sunt la club, dar interesul i-a fost trezit de faptul că echipa era văzută ca posibilă ocupantă a locului 7 la final de sezon. Din nefericire pentru Fitzy, atacantul de 29 de ani din lotul lui Lens nu prea a avut succes în fața porții, astfel că gamerul l-a căutat pe fotbalist pe Twitter. “A jucat execrabil pentru mine. Ce-i drept, toți atacanții au jucat slab atunci, e posibil să fi fost de vină și tactica mea”, a declarat Fitzy pentru SPORTbilbe.

“Am zis să îmi caut toți jucătorii pe Twitter, să văd mai multe despre ei. Am văzut că pot să îi scriu lui Cristian Lopez. Mi s-a părut o idee amuzantă să îi povestesc despre situație și nu mi-a trecut prin gând că îmi va răspunde.” Fanului nu i-a venit să creadă când, la doar o zi după ce i-a trimis mesajul, atacantul i-a răspuns: “Mărește bonusul pentru gol marcat. Sau lasă-l pe bancă două meciuri și cu siguranță că se va ambiționa să marcheze mai mult”, a fost răspunsul jucătorului.

Atacantul dorit de FCSB a fost certat pentru că nu marchează

“Mi-a răspuns a doua zi, mi s-a părut amuzant. Și mai amuzant mi s-a părut că nu mi-a trecut prin cap ideea cu bonusul de gol. De atunci îl folosesc pentru fiecare jucător pe care îl folosesc. A fost un pont bun”, a mai spus Fitzy. Chiar și în aceste condiții, gamerul nu a mai fost impresionat de Cristian Lopez la Football Manager, astfel că la final de sezon nu i-a oferit un contract nou. Pentru că nu avea resurse să își întărească lotul, a preferat să îl trimită la un alt club sub formă de împrumut pentru o perioadă de șase luni, după care să îl vândă.

Cristian Lopez este dorit de FCSB

Cristian Lopez este dorit de Gigi Becali la FCSB. Acesta este în căutarea unui atacant, după ce Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu, formație care a plătit 1.400.000 de euro. Patronul “roş-albaştrilor” crede că FCSB nu se poate descurca doar cu Harlem Gnohere. Astfel, acesta se află în negocieri cu Cristian Lopez. Iniţial, Cristian Lopez a refuzat oferta lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera i-a transmis atacantului în vârstă de 29 de ani că e dispus să-i ofere un contract valabil pe două sezoane, urmând ca spaniolul să încaseze 800.000 de euro. Fotbalistul a cerut 1.000.000 de euro, dar a revenit la sentimente mai bune în ultimele zile.