Fotbal intern

Atacantul dorit de Gigi nu impresionează! ”Să nu așteptăm miracole de la el”

30.06.2018 | 12:08
Atacantul dorit de Gigi nu impresioneaza Sa nu asteptam miracole de la el

Patronul FCSB, Gigi Becali, dorește să-l transfere pe atacantul Raul Rusescu, în vârstă de 29 de ani, dar fostul internațional Ilie Dumitrescu nu este impresionat de jucătorul care a mai evoluat în două rânduri pentru ”roș-albaștri”.

”Să nu credeți că după 14 zile de pregătire și câteva amicale în Olanda, Rusescu va fi un nou cel de dinainte. Rusescu este un jucător de careu, cu experiență foarte mare, important la finalizare. Este genul de fotbalist care are o semi-ocazie și marchează. Dar, să nu așteptăm miracole peste noapte de la Rusescu”, a declarat Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

Fostul internațional Ilie Dumitrescu nu este impresionat de Raul Rusescu, jucător dorit de Gigi Becali la FCSB, și crede că atacantul are nevoie de timp pentru a intra în formă
Fostul internațional Ilie Dumitrescu nu este impresionat de Raul Rusescu, jucător dorit de Gigi Becali la FCSB, și crede că atacantul are nevoie de timp pentru a intra în formă

Atacantul dorit de Gigi nu impresionează: ”Va avea nevoie de timp”

”Este un subiect mai delicat. Rusescu nu are niciun minut oficial jucat în ultimul sezon. Probabil s-a antrenat foarte bine, a făcut programul echipei, dar este un sezon fără minute. Asta, după ce cu un an înainte, a jucat 22 de meciuri. Calitățile nu și le-a pierdut, dar va avea nevoie de timp pentru a-și reintra în ritm, pentru a ajunge la un nivel foarte bun”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat FANATIK.RO care anunța că omul de afaceri vrea să-i transfere pe atacanții Raul Rusescu și Adam Nemec”Vreau altceva pentru Steaua, vreau un alt joc, vreau atacanţi mobili, care să alerge mult, să se demarce mult, să primească, să dea, vreau altceva, gen Rusescu, gen Nemec, ăştia sunt atacanţii pe care îi vreau, să alerge mult. Încă nu ne-am înţeles cu el (n.r. – cu Rusescu), dar vrem să-l luăm. Nemec dacă nu o să găsească, o să vină”, a afirmat Becali.

Raul Rusescu, care a mai jucat la formația patronată de Gigi Becali între 2011-2013 și 2014-2015, este sub contract cu Osmalispor, dar  este dispus să renunțe la 200.000 de euro din cei 500.000 pe care-i mai are de luat de la gruparea turcă.