Fotbal intern

Atenție, CFR Cluj! Anamaria Prodan anunță prețul uriaș al lui Nicușor Stanciu. „Am vorbit cu cehii!” Exclusiv

04.08.2020 | 09:16
Atentie CFR Cluj Anamaria Prodan anunta pretul urias al lui Nicusor Stanciu Am vorbit cu cehii Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 3-1 partida din deplasare cu Universitatea Craiova și a cucerit pentru al treilea an consecutiv titlul de campioană în România. Datorită acestui succes, clujenii vor participa în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, începând cu primul tur preliminar, iar pentru a forța calificarea în grupe au nevoie de întăriri semnificative la nivelul lotulului.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, l-a pus pe Nicușor Stanciu în capul listei de achiziții pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, impresara lui Nicușor Stanciu, spune că a discutat deja cu cehii și știe care este prețul pentru care mijlocașul român ar putea pleca de la Slavia Praga în perioada următoare.

Anamaria Prodan anunță prețul pentru care Nicușor Stanciu, dorit de CFR Cluj, ar putea pleca de la Slavia Praga: 9 milioane de euro!

Transferul bombă pe care-l doresc cei de la CFR Cluj, Nicușor Stanciu de la Slavia Praga, a fost anunțat de FANATIK în exclusivitate. Jucătorul este pionul principal cu care Dan Petrescu vrea să atace calificarea în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul român nu este însă simplu de adus de la actualul lider al campionatului Cehiei. Anamaria Prodan, impresara lui Nicușor Stanciu, detaliază pentru FANATIK discuțiile pe care le-a avut cu conducătorii de la Slavia.

Nu e deloc simplu ca Stanciu să plece de la Slavia Praga. V-am spus că există interes pentru el de la echipe din fotbalul din vest, așa cum și CFR Cluj l-ar dori pe jucător.

ADVERTISEMENT

Astfel că am discutat cu cehii pentru a ști care este prețul pe care doresc să-l obțină pe Nicușor în cazul unui transfer. Acesta este destul de mare, chiar prohibitiv pentru multe echipe. Cehii mi-au transmis că nu-i dau drumul fără 8-9 milioane de euro!”, a declarat Anamaria Prodan pentru site-ul nostru.

Nicușor Stanciu a declarat recent că și-ar dori să vină la CFR Cluj, așa cum a făcut-o și Alex Chipciu!

Nu doar Dan Petrescu îl simpatizează pe Nicușor Stanciu și îl apreciază foarte mult pentru ceea ce face pe teren. Și fotbalistul este impresionat de antrenorul Dan Petrescu și de modul cum este organizată campioana României.

ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu este un jucător cu o cotă foarte bună în acest moment. Mă bucură faptul că este apreciat de Dan Petrescu și de cei de la CFR Cluj, dar este destul de dificil să revină acum în România” – Anamaria Prodan, impresara lui Nicușor Stanciu, pentru FANATIK

Nicușor Stanciu a avut a declarat într-o emisune tv că a fost unul dintre cei care i-a sfătuit pe Alex Chipciu să aleagă CFR Cluj. Mai mult, mijlocașul născut aproape de Cluj, în județul Alba, a declarat că și el se vede la un moment dat jucătorul campioanei României!

Declarațiile lui Stanciu nu l-au deranjat pe Gigi Becali, fostul său patron de la FCSB. „Nu m-a deranjat alegerea lui Chipciu. Aş vrea să se ducă și Stanciu. Ca să clacheze CFR-ul cu ei. M-am bucurat când s-a dus Chipciu la ei.

Ţin foarte mult la Chipciu şi m-am bucurat foarte mult că s-a dus, că mă ajută şi el pe mine. Să se ducă şi Stanciu, că ei sunt prietenii mei şi să m-ajute la CFR, acum. Să mai dea câte un chix”, a declarat patronul de la FCSB în momentul în care Chipciu semna cu CFR Cluj.

Din păcate pentru Becali, Chipciu nu a clacat la CFR Cluj, ci și-a ajutat echipa să câștige titlul pentru a treia oară consecutiv, în timp ce FCSB este momentan pe locul 5 în play-off (cu un meci mai puțin disputat decât FC Botoșani, restanța cu Astra, despre care nu știe nimeni dacă se va mai disputa sau nu).

  • 4,5 milioane de euro este cota lui Nicușor Stanciu pe transfermarkt, mijlocașul împlinind 27 de ani pe 7 mai, de „ziua Stelei”
  • 1,2 milioane de euro pe sezon este salariul mijlocașului român la Slavia Praga, cu care are contract până în 30 iunie 2023
ADVERTISEMENT