Sport

FCSB a anunțat unde va fi marea petrecere cu fanii după câștigarea titlului! „S-a comandat totul! Va fi show!”

FCSB continuă petrecerea după câștigarea titlului. Mihai Stoica a dat detalii despre spectacolul organizat de campioana României.
01.05.2024 | 23:42
FCSB a anuntat unde va fi marea petrecere cu fanii dupa castigarea titlului Sa comandat totul Va fi show
FCSB continuă petrecerea de celebrare a titlului. Mihai Stoica a anunțat un spectacol grandios. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB va primi trofeul și medaliile de campioni la derby-ul cu CFR Cluj de pe Arena Națională, sâmbătă, 11 mai, ora 20:30, în etapa a 9-a din play-off-ul SuperLigii. Mihai Stoica a dezvăluit că petrecerea va continua ulterior pe străzile din București.

FCSB a anunțat unde va fi marea petrecere cu fanii după câștigarea titlului! „S-a comandat totul! Va fi show!”

FCSB a devenit matematic campioana României după succesul de pe teren propriu cu Farul, scor 2-1, în etapa a 7-a din play-off-ul SuperLigii. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că delegația FCSB-ului va primi trofeul și medaliile de campioni la ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon.

ADVERTISEMENT

FCSB o înfruntă pe CFR Cluj pe Arena Națională, sâmbătă, 11 mai, ora 20:30, iar suporterii roș-albaștrilor au luat cu asalt biletele. Spectacolul va continua pe străzile din București, după un spectacol grandios cu artificii și confetti pe Arena Națională.

“Da, pe stadion se va celebra trofeul şi se vor decerna medaliile. Va fi show şi pe stadion, dar va fi un show cu artificii reci, confetti, după care se va pleca cu un autobuz descoperit şi se va merge în Piaţa Constituţiei.

ADVERTISEMENT

Doar acolo avem aprobare, unde va fi probabil un show de lumini. La cât am aşteptat (n.r. – nouă ani), trebuia să facem ceva. Bine că a venit într-un moment în care avem timp şi să-l pregătim cum trebuie”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Gigi Becali anunța spectacol cu artificii după ce FCSB va câștiga titlul: „Ca la Burj al-Arab”

Înainte ca FCSB să cucerească matematic titlul, Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA cum va celebra performanța de a câștiga campionatul. Patronul roș-albaștrilor a promis un spectacol unic în SuperLiga, cu artificii.

ADVERTISEMENT

„Să iau eu titlul și dau artificii, veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră. La al patrulea sau al cincilea meci din play-off o să fie pregătite. Pe Arena Națională o să le dăm.

O să dăm artificii și la celelalte cinci meciuri care mai rămân. O să dăm la toate, la fiecare meci artificii, artificii. Ca la Burj al-Arab. Chiar dacă jucăm în deplasare, o să închiriem un loc în care să dăm artificii aproape de stadion.

ADVERTISEMENT

Cel puțin acasă toate numai cu artificii, o să vezi”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA. Înaintea duelului cu CFR Cluj, FCSB dă piept cu Universitatea Craiova în Bănie. În ultima etapă a sezonului, FCSB o înfruntă pe Rapid în Giulești.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4,60 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB