Fotbal international

Au apărut primele imagini cu tricoul lui FC Barcelona pentru sezonul 2019-20! Fanii, iritaţi: “Parcă e tablă de şah” Foto

06.12.2018 | 17:56
Au aparut primele imagini cu tricoul lui FC Barcelona pentru sezonul 201920 Fanii iritati Parca e tabla de sah Foto

Au apărut primele imagini cu tricoul lui FC Barcelona pentru sezonul 2019-20, iar fanii formaţiei de pe “Camp Nou” au fost surprinşi de noul model. În viitoarea stagiune, Lionel Messi şi colegii vor purta un nou echipament care nu are nicio legătură cu modelul obişnuit al catalanilor. Mai mulţi suporteri ai catalanilor sunt nemulţumiţi de felul în care arată noile tricouri ale favoriţilor şi au criticat decizia pe reţelele de socializare.

Joi au apărut pe internet primele fotografii cu noul echipament al echipei pentru sezonul 2019-20, imagini care au “scăpat” pe reţelele de socializare. Catalanii au ales un model în carouri, la fel ca cel folosit de naţionala Croaţiei, care seamănă cu o tablă de şah, lucru observat şi de fanii echipei care au fost iritaţi de această noutate. “Este oribil. Cum au putut alege aşa ceva?”, “Cine a venit cu ideea asta? E o tâmpenie” sau “Parcă e tablă de şah”, au fost câteva dintre reacţiile suporterilor lui FC Barcelona. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Au apărut primele imagini cu tricoul lui FC Barcelona pentru sezonul 2019-20. Cum arată echipamentul de deplasare

Au apărut primele imagini cu tricou lui FC Barcelona pentru sezonul 2019-20, iar cu această ocazie fanii au putut să vadă cum arată şi echipamentul pentru meciurile din deplasare. Modelul al doilea este de culoare galbenă şi are o bandă diagonală în culorile roş-albastre. Tricourile pentru meciurile din deplasare sunt similare cu cele folosite de echipa catalană în sezonul 2008-09, dar aduce aminte şi de cele folosite în anii ’70, când Johan Cruyff juca pentru FC Barcelona.

Au apărut primele imagini cu tricoul lui FC Barcelona pentru sezonul 2019-20
Au apărut primele imagini cu tricoul lui FC Barcelona pentru sezonul 2019-20

Tricourile pentru meciurile din deplasare nu au scăpat de critici, iar unul dintre fanii echipei FC Barcelona a avut o reacţie geanială. “Seamănă cu un echipament demn pentru un concurs de Miss”, a fost mesajul postat de un suporter al formaţiei de pe “Camp Nou”.