News

Au fost prinși interlopii din Brăila care și-au măcelărit rivalul. Cum au lăsat un om fără mâini, în centrul orașului

Au fost prinși interlopii din Brăila care și-au măcelărit rivalul. Cum au lăsat un om fără mâini, în centrul orașului doar pentru a se răzbuna.
05.05.2023 | 21:43
Au fost prinsi interlopii din Braila care siau macelarit rivalul Cum au lasat un om fara maini in centrul orasului
Au fost prinși interlopii din Brăila care și-au măcelărit rivalul. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Au fost prinși interlopii din Brăila care și-au măcelărit rivalul. Cum au lăsat un om fără mâini, în centrul orașului doar pentru a se răzbuna. Cei patru sunt relativ tineri și se pare că au vrut să se răzbune pe membrul unui clan rival, pentru a-i arăta cine face legea în oraș.

Au fost prinși interlopii din Brăila care și-au măcelărit rivalul

În urmă cu mai multe zile, un bărbat din Brăila era atacat de indivizi cu cagule, înarmați cu macete, care i-au retezat mâinile. Polițiștii transmiteau atunci că ar fi vorba despre un atac mafiot, de o reglare de conturi între clanuri rivale din oraș, mai ales că victima era, la rândul său, un cunoscut interlop.

ADVERTISEMENT

”Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul lui”, s-au plâns atunci medicii de la Spitalul Județean. Bărbatul a ajuns acolo în stare gravă, cu numeroase tăieturi, dar și plăgi prin înjunghiere. Doar un miracol l-a salvat de la moarte, cred medicii.

La nici o săptămână de la atac, cei care și-au tăiat rivalul cu macetele au fost prinși. Atacatorii, patru la număr, și-au tăiat rivalul cu macete în centrul Brăilei și acum au fost reținuți pentru 24 de ore. Conform debrăila.ro, atacatorii au vârstele între 19 și 22 de ani și ar fi membri ai unei temute grupări interlope din oraș. Toți 4 vor fi acum acuzați de tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, polițiștii au efectuat peste 20 de percheziții domiciliare în cartierul Brăilița, de unde ar proveni atacatorii. Inițial, oamenii legii primiseră un apel la 112 în seara zilei de 30 aprilie, care anunța măcelul. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că ”un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanților din municipiu, a fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistenta medicală de specialitate”.

Orașul Brăila e deseori martor la astfel de incidente. De exemplu, acum doi ani, mai mulți bărbați s-au bătut pe stradă, în plină zi, cu săbii și topoare, chiar lângă o cafenea din oraș. Două persoane au ajuns atunci la spital, în urma scandalului iscat. Cel mai probabil și în acel moment a fost vorba tot despre o răfuială între temute clanuri de interlopi din Brăila.

ADVERTISEMENT

Conform martorilor, un grup de interlopi agresivi au atacat un alt grup aflat în interiorul cafenelei, undeva în cartierul Vidin din Brăila. Atacatorii aveau asupra lor topoare și săbii și au lovit cu bestialitate inclusiv ferestrele barului, lucru observat de polițiști.

Până când oamenii legii să ajungă la fața locului, toți bărbații au fugit. Au rămas doar pagubele imense, întregul local fiind distrus, dar și două victime, de 41 și 45 de ani, care au fost internate în spital. În cele din urmă atacatorii au fost identificați și pe numele lor a fost emis un mandat de arestare.

ADVERTISEMENT

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburare a ordinii şi liniştii publice. ”Era sânge ca la măcelărie şi tot barul a fost distrus. S-au folosit topoare şi săbii”, transmiteau atunci sursele judiciare pentru Debraila.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: