News

Un bărbat din Brăila și-a pierdut mâinile după ce a fost atacat cu macete de indivizi cagulați. Ar fi un atac mafiot

Un bărbat din Brăila și-a pierdut mâinile după ce a fost atacat cu macete de indivizi cagulați. Ar fi un atac mafiot, o reglare de conturi.
30.04.2023 | 19:53
Un barbat din Braila sia pierdut mainile dupa ce a fost atacat cu macete de indivizi cagulati Ar fi un atac mafiot
Un bărbat din Brăila și-a pierdut mâinile. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Brăila și-a pierdut mâinile după ce a fost atacat cu macete de indivizi cagulați. Ar fi un atac mafiot, o reglare de conturi. De altfel, presa locală scrie că victima ar fi la rândul său un interlop, vizat de un clan rival, pentru această reglare de conturi.

Un bărbat din Brăila și-a pierdut mâinile

Conform DeBrăila.ro, atacul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 29 aprilie, în jurul orei 23:00. Victima a fost atacată de mai mulți bărbați cu cagule, cel mai probabil membri ai unui clan rival. Conform sursei citate, medicii nu au avut de ales și i-au amputat ambele mâini.

ADVERTISEMENT

”Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul lui”, a declarat un medic pentru sursa citată. Victima a ajuns la Spitalul Județean în stare gravă, cu numeroase tăieturi, dar și plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană.

După ce i-au amputat ambele mâini, medicii din Brăila l-au transferat la Spitalul ”Floreasca” din Capitală. Deși niciunul dintre atacatori nu a fost prins până acum, se pare că există un cerc de suspecți. Rămâne de văzut dacă polițiștii din Brăila vor reuși să-i prindă pe făptași.

ADVERTISEMENT

Lumea interlopă din Brăila primea o lovită puternică în luna februarie a acestui an, când celebrul și probabil cel mai mare interlop din oraș, Titel Crăcănatu, murea de la un infarct în timp ce se afla într-un maxi-taxi. În vârstă de 73 de ani, Dumitru Oprea, zis Titel Crăcănatu, suferea un stop cardio-respirator.

Crăcănatu părăsise Brăila la finele anilor 2000, însă vizita des orașul pe care-l iubea, conform Jurnalul de Brăila. Bărbatul și-a găsit sfârșitul în timp ce se afla în maxi-taxi și i s-a făcut rău. Crăcănatu era printre cei mai cunoscuți interlopi din țară alături de Mihai Vincler, Stănel Corbu, Costică și Ghiță Buricea.

ADVERTISEMENT

Nu doar brăilenii au astfel de evenimente bizare în program ci și locuitorii din Iași. Este cazul unui bărbat de 61 de ani din satul Valea Adâncă din Miroslava, care a ajuns la spital în stare extrem de gravă. Se pare că bărbatul a intrat într-un conflict cu un consătean, care l-a atacat cu o sabie.

”În UPU a fost pacientul R. Anton, în vârstă de 61 ani. Este vorba despre o agresiune în Valea Adâncă. Plăgi taiate-injunghiate multiple (sabie declarativ) regiunea cervicală posterioară (profundă), regiune medio sternala 1-2 şup, Regiune medioaxilara dreapta spate 4-5, regiune mentoniera (cu lipsa de substanţă), plăgi tăiate degete mâna stângă, Hemopneumo-torax drept minor, fractura coasta 3 dreapta arc anterior. Contuzie toraco-abdominala (lovit cu picioarele), etilism acut. A fost anunțată Poliţia.

ADVERTISEMENT

A fost trimis la Chirurgie toracică care nu l-a internat. Dirijat la Neurochirugie cu plaga cervicală care era suturata la noi – cu tub de dren”, au transmis medicii UPU Iaşi. Se pare că bărbatul era beat în momentul în care a intrat în conflict cu atacatorul său, însă polițiștii nu au stabilit ce a cauzat confruntarea violentă dintre cei doi.

ADVERTISEMENT
Tags: