News

Au început audierile în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Pe cine au chemat anchetatorii

17.05.2019 | 15:51
Au inceput audierile in cazul mortii lui Razvan Ciobanu Pe cine au chemat anchetatorii

Continuă ancheta în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. La aproape trei săptămâni după tragicul accident care i-a adus sfârșitul fostului creator de modă, oamenii legii au dat startul audierilor, pentru a stabili cauzele exacte care au dus la acest deznodământ cumplit.

Trei persoane importante au fost deja audiate

În cursul zilei de vineri, 17 mai, nu mai puțin de trei persoane importante, în opinia anchetatorilor au ajuns la Poliție, pentru a fi audiate. Este vorba despre proprietarul automobilului distrus complet în urma accidentului, Laura Vicol, avocată și bună prietenă a familiei Ciobanu, dar și un apropiat al fostului designer.

Reamintim că îndrăgitul creator de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața chiar în a doua zi de Paște, după ce mașina la volanul căreia se afla a fost implicată într-un grav accident rutier. Potrivit informațiilor transmise de anchetatori, din cauza vitezei, designerul ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi ieșit de pe carosabil, lovindu-se de copacii din apropierea localității Săcele.

Răzvan Ciobanu a murit într-un grav accident rutier. Sursa foto:b1.ro
Răzvan Ciobanu a murit într-un grav accident rutier. Sursa foto:b1.ro

Apropiații au susținut că Răzvan Ciobanu ar fi vrut să se sinucidă

În ultimele zile, au circulat o serie de teorii, care mai de care mai surprinzătoare. S-a vehiculat inclusiv varianta sinuciderii, ipoteză infirmată vehement însă de oamenii legii. Mai mult decât atât, autopsia efectuată asupra trupului neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a arătat faptul că designerul consumase nu mai puțin de cinci substanțe interzise.

După ce au trecut prin cumplita experiență de a-și vedea unicul copil înmormântat, părinții lui Răzvan Ciobanu au parte de noi probleme. Odată cu moartea fostului designer, aceștia vor deveni moștenitorii tuturor bunurilor sale, însă vor prelua în același timp și datoriile, care nu sunt deloc puține.

Familia Ciobanu se va vedea nevoită să bage adânc mâna în buzunar pentru a stinge toate datoriile cu care se confrunta fostul designer. Spre exemplu, cu câteva luni înaintea tragicului accident rutier care i-a adus sfârșitul, o bancă îl executase silit, pentru a reucupera banii. În aceste condiții, bunurile lui Răzvan Ciobanu ar urma să fie scoase la licitație.