News

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, la 43 de ani. Cum l-au găsit polițiștii

29.04.2019 | 09:29
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani Cum lau gasit politistii

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață, în a doua zi de Paște, într-un accident rutier. Fostul jurat „Bravo, ai Stil” avea 43 de ani. Accidentul s-a produs pe raza localității Săcele, în județul Constanța.

Răzvan Ciobanu a murit. Avea 43 de ani

Polițiștii care au ajuns la fața locului au găsit mașina lui Răzvan Ciobanu grav avariată, după ce acesta intrase cu ea în copacii de pe marginea carosabilului. Medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul creatorului de modă. trupul lui a fost găsit în afara habitaclului de către un localnic care a sunat urgent la 112. Din păcate, salvatorii nu au putut decât săî constate decesul creatorului de modă.

Vestea a șocat pe toată lumea. La doar 43 de ani, Răzvan Ciobanu s-a retras din televiziune, de la emisiunea Bravo, ai Stil, pentru a se ocupa de afacerile personale. Se pare, însă, că nici acestea nu mergeau prea bine în ultima vreme, iar starea psihică a designerului era tot mai afectată de aceste neplăceri.

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani, iar în urma lui a rămas mama, care este distrusă de durere. Rudele îl știau plecat în județul Vâlcea, însă pare că moartea l-a chemat în altă parte. Trupul creatorului de modă a fost depus azi la Morga din Constanța, iar rudele au anunțat că îl vor ridica abia mâine dimineață.

În ultima vreme, artistul era văzut frecventând tot mai multe cluburi, Chiar el a spus în ultima sa postare de pe Facebook că a ajuns să participe la foarte multe evenimente. De altfel, aceste cluburi și anturaje i-au adus și multe neplăceri designerului. Anul trecut, Răzvan Ciobau și Raluca Bădulescu au fost anchetați de către oamenii legii într-un dosar de trafic de droguri, cunoscut cu numele ”Droguri pentru VIP-uri”. Implicarea lui în acest caz l-a făcut să se retragă și mai mult din lumina reflectoarelor, fiind o persoană foarte sensibilă.