Fotbal intern

Audiențe uriașe pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Motivul pentru care și Gigi Becali s-a uitat la televizor

25.02.2019 | 17:44
Audiente uriase pentru derbyul FCSB  Universitatea Craiova Motivul pentru care si Gigi Becali sa uitat la televizor
ADVERTISEMENT

Și totuși Liga 1 Betano produce. Digi Sport 1 a înregistrat audiențe uriașe cu derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Canalul de sport a fost depășit doar de trei alte posturi în ziua de duminică, însă competitorii sunt considerați „generaliști” Astfel, conform Pagina de Media, pe prima poziție a fost show-ul Antenei 1, Asia Express, emisiune urmărită de peste 1,2 milioane de telespectatori. Foarte aproape a stat și PRO TV care a programat seara filmul Pirații din Caraibe. O sută de mii de oameni mai puțin la nivelul întregii țări a avut conform graficelor trustul PRO.

Pe treapta a treia s-a aflat Kanal D, cu tradiționalul Exatlon, și o medie de puțin peste un milion de persoane. Apoi, pe locul 4 a stat Digi Sport 1, canal de sport care a rupt o fâșie importantă din media telespectatorilor, mai exact 572.000 de oameni. Mai mult de atât, în sectorul comercial Antena 1 a avut locul al doilea, dar aproape de liderul Pro TV: 360.000, media Pro TV, versus 345.000 la Antena 1. Digi Sport 1 a fost pe trei, cu meciul FCSB – U Craiova.

ADVERTISEMENT
Digi Sport 1, audiențe uriașe cu FCSB - Universitatea Craiova!Galeria Craiovei in meciul de fotbal dintre FCSB si Unversitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 24 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Galeria Craiovei a oferit un adevărat recital în timpul derby-ului

Digi Sport 1, audiențe uriașe cu FCSB – Universitatea Craiova!

Partida de pe Național Arena s-a încheiat cu victoria roș albaștrilor. FCSB s-a impus cu 3-2 în fața Universității Craiova și a urcat pe treapta a doua a clasamentului în Liga 1 Betano. Și Gigi Becali s-a uitat la televizor. ”Am fost puțin obosit și de aceea am stat acasă. Am văzut multă dăruire și multă ambiție. Jucătorii au luptat și asta în condițiile în care am jucat cu un om în minus. Florinel Coman nu a jucat nimic. Chiar un om și jumătate mai puțin, că și Tănase nu a jucat mai nimic în prima repriză. El și-a revenit în repriza a doua. Felicitări tuturor celorlalți. Sunt bucuros că am dominat jocul, deși Craiova e o echipă bună. Mă bucur că ei nu au avut ocazii în afara golurilor”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Matinal.

  • 4 este locul pe care s-a clasat Digi Sport în topul audiențelor de duminică seară
Tags: