Fotbal intern

Gigi Becali i-a făcut praf pe Florinel Coman și Florin Tănase după FCSB – U Craiova 3-2: ”Am jucat cu un om și jumătate mai puțin”

25.02.2019 | 11:49
Gigi Becali ia facut praf pe Florinel Coman si Florin Tanase dupa FCSB  U Craiova 32 Am jucat cu un om si jumatate mai putin

Finanțatorul Gigi Becali i-a făcut praf pe Florinel Coman și Florin Tănase după meciul FCSB – U Craiova 3-2, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano. Omul de afaceri consideră că echipa sa a jucat cu un om și jumătate mai puțin în derby-ul de pe Arena Națională.

”Am fost puțin obosit și de aceea am stat acasă. Am văzut multă dăruire și multă ambiție. Jucătorii au luptat și asta în condițiile în care am jucat cu un om în minus. Florinel Coman nu a jucat nimic. Chiar un om și jumătate mai puțin, că și Tănase nu a jucat mai nimic în prima repriză. El și-a revenit în repriza a doua. Felicitări tuturor celorlalți. Sunt bucuros că am dominat jocul, deși Craiova e o echipă bună. Mă bucur că ei nu au avut ocazii în afara golurilor”, a spus Gigi Becali la Digisport Matinal.

Florin Tănase cade în careu și obține penalty pentru FCSB, după ce a fost împins de Renato Kelic
Florin Tănase cade în careu și obține penalty pentru FCSB, după ce a fost împins de Renato Kelic

Gigi Becali i-a făcut praf pe Florinel Coman și Florin Tănase după FCSB – U Craiova 3-2: ”S-au ascuns de joc”

”Nu mă mai bag la schimbări. Pe Coman l-am luat pentru bani. Aveam încredere în el pentru că știam că are tupeu, dar aseară… El s-a ascuns de joc. Eu simt jucătorii care fug de joc, care se ascund să nu primească mingea. Dacă vrei să joci la echipe mari, trebuie să joci mereu constant. Ăia de afară sunt interesați ca din 10 meciuri să joci bine în 11. Nu există jucător valoros care să joace două meciuri bine și unul prost”, au fost criticile lui Gigi Becali pentru Florinel Coman și Florin Tănase după FCSB – U Craiova 3-2.

Finanțatorul FCSB-ului nu crede că Mihai Bălașa trebuie eliminat: ”Ne-a ajutat Dumnezeu la golul lui Filip, aia a fost execuție. Îl felicit pe Teja că a ales să joace cu doi închizători, într-un meci așa greu. Aseară mi-am dat seama că U Craiova e echipă puternică, nu credeam asta înainte. Intrarea lui Bălașa nu se compară cu cea de la Sepsi – Viitorul. Intrarea lui Bălașa nu are intensitate ca să-i dai roșu. El e împins de un jucător și nu se mai poate opri și intră în celălalt”.

FCSB a învins U Craiova 3-2, iar la finalul întâlnirii oltenii au acuzat arbitrajul lui Marius Avram. De altfel, și Cristian Balaj și Ion Crăciunescu sunt de părere că Mihai Bălașa ar fi trebuit eliminat pentru intrarea la Nicușor Bancu.