News

AUR își caută candidați la alegerile locale și parlamentare. Cum își atrage George Simion viitorii membri

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) caută candidați la alegerile locale și parlamentare. Pașii de urmat pentru a fi înscris pe listele partidului lui George Simion.
21.03.2024 | 16:14
AUR isi cauta candidati la alegerile locale si parlamentare Cum isi atrage George Simion viitorii membri
AUR își caută candidați la alegerile locale și parlamentare. Pașii de urmat pentru a fi înscris pe listele partidului lui George Simion. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Într-un an 2024 cu mai multe rânduri de scrutinuri, AUR anunță că își caută candidați la alegerile locale și parlamentare. Modalitatea prin care își atrage George Simion viitorii membri de partid.

AUR își caută candidați la alegerile locale și parlamentare. Cardurile standard, silver și gold poartă imaginea lui Avram Iancu

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță, joi, 21 martie 2024, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul liderului său George Simion, modalitatea prin care cetățenii pot să devină candidați la alegerile locale și parlamentare din partea formațiunii.

ADVERTISEMENT

Vrei să candidezi la alegerile locale și parlamentare pe sigla AUR? Atunci trebuie să urmezi pașii de mai jos”, este debutul postării de pe platforma online a președintelui AUR.

Românii care vor să intre în cursa pentru alegerile de pe plan local sau în cea pentru Parlamentul României, de pe listele AUR, au de parcurs câteva etape extrem de importante.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, cetățenii doritori să facă parte din partidul lui George Simion trebuie să se înscrie în AUR. Instant, vor primi legitimația de membru la zi pe anul în curs.

Anul 2024 este anul Avram Iancu, iar cardurile (standard, silver și gold) poartă imaginea acestuia. Cardurile pot fi comandate până cel târziu 31 martie printr-un sistem automatizat folosind Aplicația mobilă PLATFORMA AUR (AppStore, Google Play și Huawey)”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Pasul 2 constă în depunerea candidaturii. Acest lucru se face în secțiunea ”PLATFORMA DE MERIT” din cadrul aplicației mobile (PLATFORMA AUR) sau direct pe site-ul AUR aici.

Într-o a treia etapă, potențialii viitori candidați trebuie să participe la evenimentele publice AUR. Lista lor se poate afla pe Aplicație la Rubrica EVENIMENTE. Calendarul public al președintelui Simion este la linkul: https://georgesimion.ro/calendar-evenimente-george-simion/.

ADVERTISEMENT

În pasul 4, posibilul viitor candidat trebuie să strângă puncte în APLICAȚIA MOBILĂ, ”forma noastră de meritocrație în interiorul formațiunii”, se arată în comunicat.

Strângerea de semnături, un pas fundamental pentru viitorii candidați AUR

În penultima etapă a parcursului către poziția de candidat AUR, cetățeanul are sarcina de a strânge semnături pentru ca partidul să poată candida la consiliile locale, județene și să fie acceptate candidaturile pentru Parlamentul European.

Veți primi listele tipărite de semnături la punctul 6 sau le poți descărca și tipări pe siteul semnezsivotez.ro. Ultima zi când semnăturile trebuie să fie centralizate este 7 aprilie”, arată comunicatul.

După toate aceste demersuri, într-o ultimă fază, cetățenii trebuie să se prezinte de urgență la una dintre comisiile de intervievare a candidaților. Acestea funcționează de la 09:00 la 21:00, de luni până duminică, zilnic, la sediul central din București. Periodic, ele sunt deschise și la sediile regionale.

În cazul în care interviul merge bine vei putea trece la următorii pași în construcția unei candidaturi pentru funcția pe care ți-o dorești”, se mai arată în mesajul liderului AUR.

Material susținut de AUR

ADVERTISEMENT