News

Ce spune George Simion despre candidatul AUR la Primăria Capitalei: ”Îl recomandă viața. E modelul pe care-l caută domnii de la PSD și PNL”

George Simion a vorbit despre candidatul AUR la postul de Primar General al Capitalei, în perspectiva alegerilor locale programate la începutul lunii iunie.
16.03.2024 | 16:30
Ce spune George Simion despre candidatul AUR la Primaria Capitalei Il recomanda viata E modelul pe carel cauta domnii de la PSD si PNL
George Simion l-a propus pe Mihai Enache drept cadidatul AUR la fotoliul de Primar General al Capitalei / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dacă alianța formată din PNL și PSD nu s-a dovedit capabilă, încă, să-și stabilească un candidat propriu la alegerile pentru Primăria Capitalei, AUR a făcut acest lucru încă de la finalul anului trecut.

George Simion spune că a găsit expertul pe care-l caută PSD și PNL

Mihai Enache este propunerea lui George Simion pentru această poziție, iar șeful partidului susține că are încredere totală în el.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu are un nume cu care publicul larg să fie prea familiar, Simion spune despre candidatul propus de el că este cea mai potrivită soluție, datorită experienței sale în administrație.

„Am văzut că este o foarte mare problemă pentru aceste două partide care se află la guvernare şi să guverneze şi să găsească un candidat la Primăria Bucureştiului. (…)

ADVERTISEMENT

Am ascultat atent declaraţiile domnului Vasile Dîncu, care spunea că modelul pe care îl caută această coaliţie împotriva naturii PSD – PNL pentru Primăria Bucureştiului este acela de expert, de tânăr, pe care şi viaţa şi cariera să îl recomande.

Având în vedere că noi ne-am anunţat candidatul nostru anul trecut şi candidatul nostru este un tânăr pe care îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera şi este un expert, vreau să îi anunţ pe domnii de la PSD şi de la PNL faptul că al nostru candidat la Primăria Bucureştiului, Mihai Enache, a gestionat bugete de sute de milioane de euro, majoritatea din aceste sume venind din fonduri europene”,  a declarat George Simion, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Cine este Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei

Mihai Enache are 35 de ani și este absolvent de Științe Juridice, cu un master în Administrație Publică, la Universitatea Titu Maiorescu din București.

Începând cu anul 2014, el a lucrat ca expert la Primăria Sectorului 3, Șef Serviciu ”Strategii și Politici de Dezvoltare Durabilă” la Primăria Sectorului 5, Șef Serviciu Investiții și Director Executiv la Direcția de Dezvoltare la Primăria Sectorului 4.

ADVERTISEMENT

Din martie 2023, Mihai Enache a coordonat realizarea Spitalului Mobil AUR, constând în cinci cabinete medicale mobile în autovehicule speciale.

ADVERTISEMENT