News

Autobuz în flăcări la Brașov! 7 călători erau înăuntru în momentul în care a izbucnit incendiul

15.09.2019 | 08:32
Pompierii au stins repede incendiul. Sursa foto - facebook

Un autobuz a fost cuprins de flăcări în județul Brașov! Astfel, incendiul a izbucnit la prima oră a dimineții, la un autobuz cu călători, în localitatea Teliu. Din fericire nu au existat victime, conform echipajelor de intervenție. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov în autobuz se aflau 7 călători. Șoferul a încercat să stinga incendiul cu stingătoarele, dar nu a reușit. Autobuzul mergea către Întorsura Buzăului.

Autobuz în flăcări la Brașov!

„Am fost alertați la ora 7.30 dimineața de mai multe persoane care ne-au comunicat că în localitatea Teliu un autobuz a luat foc. Am trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție. Trei mașini de pompieri dotate cu apă și spumă au ajuns în scurt timp acolo și au început să stingă incendiul. Între timp, șoferul autobuzului încercase și el să domolească măcar flăcările, unele care s-au dovedit a fi destul de mari pentru resursele lui.

Din fericire, toți călătorii s-au autoevacuat, la puține momente după ce au sesizat flăcările. Șoferul a apucat să deschidă ușile și astfel toată lumea a ieșit în regulă din autobuz. Pompierii au izolat flăcările, apoi au stins întreg incendiul. Acțiunea a durat câteva minute. Ambulanțele SMURD care au venit și ele la locul focului nu au acordat îngrijiri, oamenii fiind în regulă”, au spus reprezentanți ai ISU Brașov.

Autobuz în flăcări la Brașov! Autobuz
Autobuzul a luat foc în localitatea Teliu. Sursa foto – facebook

Incendiu și la Timișoara

Nu este singurul eveniment de acest gen care se petrece în ultima periodă în țară. Un autobuz a luat foc de curând și pe autostrada ce face legătura între Arad și Timișoara, în zona Aeroportului Arad. Pompierii au fost alertați pentru a interveni la un incendiu izbucnit la un autobuz care circula pe Autostrada A1, în direcția Timișoara. Autobuzul care circula pe ruta Arad-Tisa Nouă și care aparținea unei companii private de transport persoane, a fost distrus în totalitate de incendiu.

Cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara au precizat că preț de câteva ore traficul rutier s-a desfășurat îngreunat, doar pe banda a doua de circulație, banda 1 și cea de urgență fiind blocate de echipajele de intervenție. „La fața locului se află echipajul Poliției, Pompierilor, Paza A1 și de la Centrul de Întreținere și Coordonare Pecica. Se estimează reluarea circulației în condiții normale de trafic, în jurul orei 12”, transmit cei de la DRDP Timișoara

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri