Fotbal intern

Avertismentul lui Valentin Crețu. “Să fim mai responsabili!” Ce zice despre Vergil Andronache. “La meciurile cu miză nici nu contează cine-i antrenor!”

16.08.2019 | 12:23
Avertismentul lui Valentin Cretu Sa fim mai responsabili Ce zice despre Vergil Andronache La meciurile cu miza nici nu conteaza cinei antrenor

Valentin Crețu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la meciul câștigat de FCSB în fața celor de la Mlada Boleslav, scor 1-0, în manșa retur din turul 3 preliminar al Europa League, iar fundașul transferat de la Gaz Metan Mediaș a ținut să le transmită un avertisment coechipierilor săi de la FCSB.

Avertismentul lui Valentin Crețu

“Calificarea este foarte importantă. Ne trebuia o victorie așa de mare. Ușor, ușor trebuie să ne intrăm și noi în ritm. O să revină și cei accidentați și o să facem un grup puternic. Meciul a fost greu. Pentru că este presiune și trebuia să ne calificăm. Nu aveam altă opțiune decât calificarea. Acum așteptăm meciul următor. Sperăm să se spargă acel ghinion și să facem o echipă puternică, să fim responsabili și să nu uităm la ce echipă jucăm. Eu mă bucur pentru toți băieții că am făcut un meci mare.

Eu credeam. Au rămas și ei în zece și e obligatoriu să crezi până la capăt. Important că băieții au avut atitudine. Au avut la început unele ocazii, au început mai tare, dar nu mi-a fost teamă. Un gol marcat de noi și ei trebuiau să dea două. Ușor, ușor am reglat meciul și am început să jucăm”, a declarat Valentin Crețu despre meciul cu Mlada Boleslav.

Valentin Crețu într-un duel cu Pavel Bucha în Mlada Boleslav - FCSB 0-1. Sursă foto: hepta.ro
Valentin Crețu într-un duel cu Pavel Bucha în Mlada Boleslav – FCSB 0-1. Sursă foto: hepta.ro

Ce trebuie să facă FCSB ca să ajungă în grupele Europa League

Acesta a comentat și în legătură cu meciul cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League, despre parcursul său la FCSB, Vergil Andronache și o viitoare calificare în grupe. “Eu zic că șansele cu Vitoria Guimaraes sunt 50-50. Noi dacă suntem mai atenți și mult mai reponsabili în apărare eu zic că ne calificăm. Omul (n.r. Vergil Andronache) este foarte OK, este foarte sincer și apreciem lucrul acesta. Noi ca jucători trebuie să ne facem treaba pe teren, să fim profesioniști. Eu când intru pe teren mă gândesc doar la ce am de făcut. La meciuri cu o miză așa mare nici nu contează cine e antrenor.

O calificare în grupele Europa League ar însemna enorm! Numai la asta mă gândesc să ne calificăm în grupe, apoi să adunăm puncte și în campionat. M-am integrat foarte bine pentru că sunt un tip profesionist, iar băieții m-au primit foarte bine. Nu mă așteptam să fie și sunt supermulțumit de ce am găsit aici. M-am integrat repede, am o vârstă și gândul meu este doar la performanță”, a spus Crețu, conform gsp.ro.