News

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, anunţ de ULTIMA ORĂ! Testele ADN sunt blocate

29.09.2019 | 11:41
Avocatul familiei Alexandrei Macesanu anunt de ULTIMA ORA Testele ADN sunt blocate

Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a declarat că testele ADN care o privesc pe Alexandra sunt blocate. Mărturisirea a fost făcută de reprezentantul legal al familiei tinerei care a dispărut în dimineața zilei de 24 iulie într-o intervenție telefonică la postul de știri Antena 3, unde a oferit informații suplimentare din dosar.

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, precizări inedite în dosarul Caracal cu privire la testele ADN

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, Aurel Moldovan, a depus două cereri la DIICOT pentru a vedea cele două rapoarte ale ADN-ului și cel antropologic. Acesta nu a primit niciun răspuns din partea anchetatorilor, fapt pentru care este convins că testele ADN sunt blocate în acest moment. După examinările făcute în laborator în cazul Alexandrei, urmează să se refacă testările și în dosarul Luizei Melencu.

La fel ca în cazul Luizei, și iubitul Alexandrei este convins că fata trăiește. Marian a spus că simte că este în viață și și-ar dori foarte mult ca tânăra să apară. Acesta urmează să fie audiat în dosarul dispariției tinerei de 15 ani, nu se știe în ce calitate, având în vedere că Gheorghe Dincă este considerat principalul suspect pentru uciderea minorei.

avocatul familiei alexandrei măceșanu
Alexandra a dispărut pe 24 iulie. Sursa foto: digi24.ro

Avocat: „Nu avem niciun rezultat”

„Ar trebui să mă audieze ca să spun cum s-a întâmplat în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea. Nu am mai vorbit cu ea după ce mi-a spus că ne vedem pentru că nu mi-a mai răspuns. Nu m-au anunțat că urmează să fiu audiat, nu am auzit nimic. Dar sigur că mă voi prezenta”, a declarat Marian, iubitul Alexandrei Măceșanu.

„Am depus două cereri, una de suplimentare a raportului de expertiză privind cele două rapoarte, ADN și antropologic. Am făcut o cerere urmare a acestor fapt pentru efetuarea unei noi expertize la IGPR, Institutul de Criminalistică. Nu avem niciun rezultat din acest punct de vedere, așteptăm”,  a spus avocatul familiei Alexandrei Măceșanu aseară, la Antena 3.