News

Avocatul lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri. Criminalul din Caracal se plânge de condițiile grele

07.08.2019 | 19:25
Avocatul lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri Criminalul din Caracal se plange de conditiile grele

Noul avocat din oficiu a lui Gheorghe Dincă face noi dezvăluiri despre cazul de la Caracal. Claudiu Lascoschi a declarat că Dincă colaborează cu anchetatorii, dovadă fiind probele pe care le-au găsit criminaliștii în casa din Caracal, dar și în pădurea aflată la 6 km de locuința acestuia. 

Gheorghe Dincă cooperează cu anchetatorii, dar nu conduce ancheta

Avocatul lui Gheorghe Dincă Claudiu Lascoschi a declarat că suspectul crimelor de la Caracal cooperează cu anchetatorii, dar se plânge că este foarte obosit. Poate și de aceea Dincă a dezvăluit tot mai multe detalii legat de uciderea celor două adolescente: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Criminalul le-a spus anchetatorilor unde se află telefonul Alexandrei, dar și rămășițele umane ale Luizei.

„Nu conduce ancheta, dar în condițiile în care este singurul care știe unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal să ii conducă pe anchetatori. Nu au cum anchetatorii să îi conducă pe el.”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dincă. „Este un aspect care trebuie lămurit. Ceea ce a spus el s-a dovedit a fi adevărat. Nu avem unde să știm că i-a trimis pe piste greșite. El a colaborat cu organul judiciar și s-au găsit niște probe. Asta arată un ajutor efectiv dat”, a adăugat avocatul criminalului, potrivit antena3.ro.

Gheorghe Dincă a început să spună adevărul
Criminalul din Caracal a început să colaboreze cu anchetatorii și să spună adevărul. Sursa foto: digi24.ro

Claudiu Lascoschi: „A început să aibă un regret. Am ajuns la concluzia că spune adevărul”

Claudiu Lascoschi este convins că Gheorghe Dincă a început să spună adevărul și să nu-i mai inducă în eroare pe anchetatori, chiar dacă unii mai au dubii în privința informațiilor pe care le furnizează. „Că poate a mai și mințit, sigur că orice inculpat, chiar și în caz de furt și nu numai în caz de omor – se mai minte, nu e un caz unic când un inculpat minte. Se poate să nu spună adevărul 100%”, a mai spus avocatul.

În plus, se pare că Dincă se plânge de condițiile grele și că este obosit. Criminalul din Caracal are și pretenții în timpul perchezițiilor: să stea la umbră, să bea apă rece sau să fumeze. „El era obosit de atunci, este foarte obositor acolo. Sunt niște condiții foarte grele acolo pentru toată lumea – și pentru polițiștii, și pentru inculpat, și pentru avocat. S-a plâns că e obosit. Era obosit de atunci”, a adăugat Claudiu Lascoschi.

„Dincă a fost cooperant, a declarat adevărul și a oferit indicii. Nu pot să vă dau detalii. Din ceea ce a rezultat efectiv am ajuns la concluzia că spune adevărul.”, a precizat avocatul lui Gheorghe Dincă, conform Mediafax.