News
notix pixel id

Avocata lui Liviu Dragnea, prima reacţie după ce l-a vizitat. În ce stare se află

04.06.2019 | 13:28
Avocata lui Dragne spune că, nu au discutat strategii de atac a sentințeiSursa foto: hepta.ro

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, l-a vizitat pe fostul lider al Partidului Social Democrat în prima zi după arestare și, implicit, după ce a fost încarcerat la penitenciarul Rahova. Aceasta a ținut să precizeze că starea de spirit a lui Dragnea este „aceeași ca a oricărui om care s-a aflat în această situație și susține în continuare că este nevinovat”.

Avocata lui Liviu Dragnea, prima reacţie după ce l-a vizitat: „Este un bărbat minunat”, susține avocata sa

Avocata fostului șef PSD, Flavia Teodosiu, a fost la penitenciarul Rahova în urmă cu o săptîămână, unde a discutat cu Liviu Dragnea după ce acesta a fost condamnat și a petrecut prima noapte la închisoare. Avocata consideră că, Dragnea „este un bărbat minunat” și starea lui de spirit este aceeași „ca a oricărui om aflat în această situație”.

„Greu… (n.r – a primit vestea) Orice om care s-ar afla într-o situaţie ca asta ar fi afectat… Credeţi că este ceva plăcut? E în regulă, în măsura în care poate fi în regulă. (…) Am vorbit mult… Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu la ieşirea din Penitenciarul Rahova.

Avocata a ținut să precizeze că nu a discutat cu Dragnea nicio eventuală strategie de atac a sentinței dată de magistrați. Acestea sunt strategii care urmează, ne gândim, evident, la ce putem face în viitor”, a spus Teodosiu. Totodată, a adăugat ea, fostul șef PSD nu se aștepta să ajungă la închisoare și, mai ales, că este nevinovat. „Cum să se aştepte la închisoare când un om se consideră un om nevinovat?”, a fost răspunsul avocatei întrebată dacă se aștepta la acest verdict.

Flavia Teodorescu l-a vizitat azi pe Dragnea la pușcărie
Avocata lui Dragnea spune că nu au discutat strategii de atac a sentinței. Sursa foto: hepta.ro

Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis condamnarea președintelui PSD Liviu Dragnea, luni, 27 mai, la o zi după alegerile europarlamenmtare, la care PSD a avut rezultate mult sub așteptări, fiind devansat de PNL. Judecătorii au menținut decizia pe care au luat-o în primă instanță doar că, de data aceasta sentința s-a schimbat din „cu suspendare” în „cu executare”. Fostul șef PSD a primit o condamnare de 3 ani și jumătate de închisoare în cazul angajărilor fictive a două femei la Protecția Copilului Teleorman, care, de fapt, ar fi lucrat pentru organizația locală PSD.

În urma sentinței, Liviu Dragnea s-a prezentat la penitenciarul Rahova, unde își ispășească pedeapsa. Timp de 21 de zile, va sta în carantină, adică va trebuie să se obișnuiască cu condițiile de viață din celule, i se vor face teste și analize, va discuta cu un psiholog și se va decide dacă este apt pentru muncă. Este a doua condamnare definitivă pe care o primește Dragnea, după cea de la referendum, când sentința a fost „cu suspendare”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri