Life

Băiatul indian devenit astrolog la 14 ani, o nouă profeție șocantă după ce ar fi prezis pandemia de coronavirus

05.08.2020 | 15:39
Baiatul indian devenit astrolog la 14 ani o noua profetie socanta dupa ce ar fi prezis pandemia de coronavirus
ADVERTISEMENT

Băiatul indian în vârstă de 14 ani, cel care ar fi prezis pandemia de coronavirus, vine cu o nouă profeție șocantă pentru omenire.

Profeție făcută de un adolescent indian după ce ar fi prevăzut pandemia de coronavirus

Tânărul astrolog despre care a scris presa din întreaga planetă susține că la orizont ne așteaptă o conflagrație la scară globală, chiar între China și India, țara sa.

ADVERTISEMENT

Previziunile făcute de băiat au fost distribuite de milioane de oameni, iar acum mulți creduli se întreabă dacă o fi adevărat ceea ce a spus recent că se va întâmpla.

„Voi vorbi despre un subiect important: dacă va fi un război între India și China, așa cum prevede astologia, sau orice alt eveniment în perioada 2020 și 2021. Dacă se va întâmpla ceva catastrofal sau va fi altceva și ce putem face noi toți pentru a preveni ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni”, a anunțat Abhigya Anand.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, tot mai multe persoane, unele de-a dreptul dubioase, se laudă că ar fi prezis pandemia.

Explozie de conspirații și profeții pe internet

Unii au atribuit anumite profeții chiar și Babăi Vanga care, ce-i drept, a vorbit despre o pandemie și despre un virus letal, însă nu a dat niciun an, tocmai de asta mulți au spus că ar avea loc într-un viitor ceva mai îndepărtat.

ADVERTISEMENT

Teoriile conspiraționiste și profețiile au luat cu asalt internetul în ultima vreme, oameni nereușind să explice anumite coincidențe, astfel că unii spun că pandemia a putut fi profețită pentru că era planificată, în timp ce alții cred, dimpotrivă, că altceva mult mai grav se întâmplă la nivel planetar, pe lângă răspândirea virusului provenit din Wuhan, China.

Rămâne de văzut câte din sumedeniile de profeții și avertismente vor avea loc cu adevărat în cele din urmă și ce alte evenimente ne vor mai lua prin surprindere pe viitor.

ADVERTISEMENT