Life

Irinel Columbeanu petrece primul Paște la azil. Care e marea dorință a fostului milionar

Irinel Columbeanu va petrece primul Paște la azil, unde locuiește de anul trecut. Ce își dorește foarte mult fostul milionar.
03.05.2024 | 00:09
Irinel Columbeanu petrece primul Paste la azil Care e marea dorinta a fostului milionar
Irinel Columbeanu va petrece primul său Paște la azil. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu va petrecere primul său Paște la azil. Fostul milionar locuiește acolo de anul trecut și are o dorință foarte mare. Care este starea sa de sănătate?

Irinel Columbeanu petrece primul său Paște la azil

Acum câțiva ani, Irinel Columbeanu a pierdut averea de milioane de euro, iar viața i s-a schimbat radical. În prezent, fostul afacerist locuiește la un azil din Ghermănești.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar se află la azil din toamna anului trecut, iar acum va petrece primul său Paște acolo. Acesta va avea parte de o masă de Paște cu preparate tradiționale românești, însă nu trebuie să consume cantități prea mari.

Patronul azilului a spus că un medic nutriționist se ocupă de stabilirea meniului fiecărui pacient, în funcție de problemele de sănătate avute. Irinel Columbeanu este așteptat și el la masă de Înviere.

ADVERTISEMENT

“Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul”, a spus Ion Cassian, patronul azilului pentru playtech.ro.

Acum ceva timp, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. De atunci, acesta este sub supraveghere medicală, însă în prezent are o stare generală de sănătate bună.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Irinel Columbeanu

De asemenea, patronul azilului unde locuiește fostul om de afaceri spune că acesta se simte bine, însă trebuie să respecte tratamentul și indicațiile medicilor.

Irinel Columbeanu are și interdicții, astfel că nu poate zbura cu avionul. Acest lucru l-a afectat, deoarece ar fi vrut foarte mult să-și vadă fiica de Paște. Din fericire, starea lui de spirit a devenit mai bună după ce a aflat că Irina vine în România în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Ion Cassian a mai spus că Irinel Columeabu iese foarte rar. Acesta mai este invitat să apară la diverse emisiuni, iar în rest rămâne la azil, unde este îngrijit corespunzător.

“Este bine, are tratament, dar nu are voie să călătorească cu avionul, și-ar fi dorit să-și vadă fiica, dar medicii i-au interzis.

El pare, așa, la emisiunile de televiziune, mai obosit, dar starea lui de sănătate este bună, și oricum nu iese des din azil, mai merge pe la TV, unde este invitat. La azil, lumea crede că este foarte rău.

Dar, decât să fii bolnav și singur în casă, măcar aici e lume, sunt medici, mâncarea este bună, mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților”, a mai spus Ion Cassian.

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, va veni în România în luna iunie. Fostul milionar este încântat și abia așteaptă să o vadă pe adolescentă.

“Irina va veni să mă vadă, după data de 15 iunie. Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei. Nu știu cât va sta și unde va locui. Eu abia aștept să ne întâlnim”, a declarat acesta pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori