News

Bărbatul din Timișoara care și-a bătut și incendiat fosta soție, trimis în judecată. Femeia a murit

Violență greu de imaginat în Timiș. Bărbatul care și-a atacat fosta soție cu un sucitor și i-a dat foc a fost trimis în fața justiției
15.02.2024 | 14:54
Barbatul din Timisoara care sia batut si incendiat fosta sotie trimis in judecata Femeia a murit
O femeie din Timiș a fost incendiată de fostul soț și a murit. Bărbatul a fost trimis în judecată. Sursa foto: Colaj foto / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie din Timiș a murit, după ce a fost incendiată și bătută crunt cu un sucitor de fostul soț. Bărbatul a ajuns pe mâna oamenilor legii pentru a-și primi pedeapsa.

Trimis în judecată pentru infracțiuni deosebit de grave

Individul din județul Timiș este trimis de procurori în instanță, după ce și-a atacat fosta soție cu brutalitate. Evenimentul tragic a avut loc în seara zilei de 24 septembrie 2023, când, sub influența alcoolului și după o ceartă aprinsă cu fosta soție, bărbatul a început să o bată cu un sucitor.

ADVERTISEMENT

Furia bărbatului nu s-a oprit aici, deoarece a continuat să arunce combustibil, cel mai probabil benzină, peste aceasta și apoi i-a dat foc cu ajutorul unei brichete.

Arsurile i-au fost fatale femeii

Purtătorii de cuvânt ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au confirmat faptul că victima a suferit arsuri grave, acoperind aproximativ 60% din suprafața corpului său.

ADVERTISEMENT

Aceste răni extinse s-au dovedit a fi fatale, decesul survenind a doua zi, pe 25 septembrie 2023, în aceeași locuință unde a avut loc atacul violent.

„S-a reţinut că, în seara zilei de 24.09.2023, în timp ce se afla la locuinţa sa din mun. Timişoara, pe fondul unui conflict verbal şi al consumului de alcool, inculpatul a lovit-o cu un obiect contondent (sucitor) pe persoana vătămată, aceasta fiind fosta sa soţie, iar apoi a stropit-o cu combustibil şi i-a dat foc cu o brichetă”, au transmis procurorii.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au luat măsuri urgente în această privință, iar agresorul a fost reținut și acum se află în fața justiției pentru omor calificat. Procurorii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în seara tragediei și pentru ca bărbatul să-și primească pedeapsa meritată.

Un incident similar a avut loc în Capitală

Chiar ieri, 14 februarie, un eveniment similar a avut loc în Capitală. Un bărbat de 60 de ani i-a dat foc soției, după ce aceasta i-a zis că-l părăsește, iar apoi individul s-a autoincendiat.

ADVERTISEMENT

Mama femeii a sărit să o ajute, dar a suferit și ea răni. Din fericire, vecinii au văzut la timp flăcările și au alertat 112, iar până la sosirea echipajelor au ajutat la stingerea focului.

Cei trei răniți au primit îngrijiri de la echipajele de prim-ajutor, iar mai apoi au fost transportate la spital, pentru investigații medicale suplimentare.

 

ADVERTISEMENT