Fotbal international

Barcelona caută rezervă de portar! Lista impresionantă din care alege

21.07.2018 | 17:09

Barcelona caută rezervă de portar! Devine din ce în ce mai clar că gruparea catalană s-ar putea despărți în această vară de Jasper Cillessen. Fostul portar al olandezilor de la Ajax vrea să plece de pe Camp Nou, nemulțumit de statutul de eternă rezervă. În poarta campioanei Spaniei, titular incontestabil este Marc Andre ter Stegen. Conducerea Barcelonei își ia deja măsuri de precauție pusă în temă și de mutările care au avut loc până acum în Europa. Astfel, Alisson de la AS Roma a semnat deja pentru o sumă colosală cu Liverpool, în timp ce belgianul Courtois este dorit cu insistență pe Santiago Bernabeu. Belgianul ar putea fi și el înlocuit la Chelsea de Gianluigi Donnarumma. Caruselul continuă – la AC Milan a ajuns între timp portarul Pepe Reina de la Napoli care la rândul ei l-a transferat pe Alex Meret.

Astfel, pentru Barcelona variantele sunt destul de clare. Cinci goalkeeperi au pe listă catalanii pentru a-și asigura poarta. Koen Kasteels este de departe ținta numărul 1. Ajuns la 26 de ani, portarul lui Wolfsburg este considerat la 1.97 cm o adevărată perlă pe lista de transferuri a oricărui club. Impresionează prin jocul aerian, dar și la capitolul reflexe.

Barcelona caută rezervă de portar!

Yann Sommer este al doilea favorit. Portarul elvețian de 29 de ani de la Borussia Mönchengladbach putea ajunge pe Emirates, dar negocierile cu londonezii au eșuat până la urmă.

Al treilea portar pe lista celor doriți de Barcelona ar fi Simon Mignolet, de altfel, marele perdant de pe urma transferului lui Alisson la Liverpool. Gruparea engleză n-ar spune nu și în mod categoric cele două cluburi s-ar putea înțelege și asupra unui preț acceptabil.

Geronimo Rulli are avantajul că evoluează deja în fotbalul spaniol. Joacă la Real Sociedad, l-a impresionat și pe Pep Guardiola care nu a ascuns că și l-a dorit la Manchester City.

Marko Dmitrovic pare a avea cele mai puține șanse să ajungă pe Camp Nou. Sârbul a impresionat la Eibar, dar jocul său slab de picior reprezintă clar o piedică în calea transferului.

2 partide a bifat Cillessen în poarta Barcelonei