Fotbal international

Barcelona – Inter 2-0 în Champions League. Catalanii, victorie fără emoţii în lipsa lui Messi!

24.10.2018 | 23:43
Barcelona  Inter 20 in Champions League Catalanii victorie fara emotii in lipsa lui Messi

Barcelona – Inter 2-0 s-a jucat în runda cu numărul 3 din Champions League. Catalanii au ajuns la a treia victorie consecutivă în Grupa B şi pornesc ca mari favoriţi pentru calificarea în optimile de finală. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 23:52 / S-a terminat meciul Barcelona – Inter 2-0.

Min. 83 / GOOOOOOL Barcelona! Jordi Alba a marcat cu un şut din interiorul careului. Reuşita spaniolului a fost aplaudată de Lionel Messi.  VEZI AICI GOLUL.

Min. 32 / GOOOOOOOL Barcelona! Rafinha a deschis scorul. VEZI AICI GOLUL.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Barcelona – Inter.


UPDATE, ora 21:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Barcelona – Inter.


Barcelona este liderul Grupei B după primele două jocuri, cu 6 puncte, la egalitate cu Inter, dar avantajată de golaveraj: 8-2 față de 4-2. Cine se impune în confruntarea de foc de pe Camp Nou ia o opțiune serioasă pentru calificarea în primăvara europeană, având în vedere că Tottenham și PSV Eindhoven nu au acumulat încă niciun punct.

Barcelona – Inter ONLINE pe TV Digi Sport 1 și Telekom Sport 1

Barcelona – Inter începe la ora 22.00, partida fiind transmisă în direct de Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. Derby-ul Grupei B poate fi vizionat și în format live video pe FANATIK.RO. Ernesto Valverde se confruntă cu probleme de lot și caută formula câștigătoare pentru partida cu Inter de pe Camp Nou. Tehnicianul nu îi are la dispoziție pe Lionel Messi, Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen, Denis Suarez, Carles Alena și Sergi Samper. Starul argentinian al Barcelonei s-a accidentat în partida de campionat cu Sevilla, verdictul medicilor fiind fractură de cap radial. Messi va lipsi la cel puțin 6 partide de-ale catalanilor.

Champions League LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

De la Inter lipsește Radja Nainggolan, în timp ce Marcelo Brozovic și Ivan Perisic sunt incerți. Confruntarea dintre Barcelona și Inter Milano se anunță una de foc, ambele echipe având capacitatea de a ieși învingătoare de pe teren. Catalanii și italienii s-au întâlnit doar de 6 ori în întreaga istorie, toate partidele fiind disputate în ultimii 15 ani. Meciul din această seară este arbitrat de românul Ovidiu Hațegan.