Fotbal international

Primele imagini cu Lionel Messi după accidentare. Cine îi ia locul în Barcelona – Inter. Foto

24.10.2018 | 08:50
Primele imagini cu Lionel Messi dupa accidentare Cine ii ia locul in Barcelona  Inter Foto

Au apărut primele imagini cu Lionel Messi după accidentarea suferită în confruntarea dintre Barcelona și Sevilla din Primera Division. În fotografiile surprinse înaintea duelului cu Inter din etapa a 3-a din Champions League, starul argentinian are mâna bandajată. Tehnicianul Valverde are sarcina de a găsi soluția de avarie pentru partida cu italienii, dar și pentru viitoarele meciri, Messi fiind indisponibil cel puțin 3 săptămâni.

“Testele efectuate au confirmat că Lionel Messi a suferit o fractură de cap radial la brațul drept. Va lipsi aproximativ 3 săptămâni”, se arată într-un comunicat emis de gruparea de pe Camp Nou. Messi ratează astfel dubla cu Inter Milano din Champions League, marele derby al Spaniei, Barcelona – Real Madrid, dar și duelurile cu Rayo Vallecano și Real Betis Sevilla. Tehnicianul catalanilor este încrezător că Barcelona se poate descurca și fără starul argentinian în teren, deși statisticile arată că gruparea blaugrana este mai ineficientă atunci când joacă fără el.

Primele imagini cu Lionel Messi după accidentare
Primele imagini cu Lionel Messi după accidentare

Lionel Messi s-a accidentat. Valverde caută soluții pentru Barcelona – Inter

Antrenorul catalanilor caută cea mai bună soluție pentru a-l înlocui pe Lionel Messi la partida cu Inter din Champions League. Valverde îi mai are la dispoziție pe Ousmane Dembele, Rafinha Alcantara, Munir El Haddadi, Malcom, Carles Alena și Sergi Roberto. Messi se află la cea de-a 21-a accidentare din carieră, lipsind în total în 80 de meciuri din această cauză. În partidele dispuatate de catalani fără jucătorul sud-american în teren, au obținut 48 de victorii, 17 egaluri și 15 înfrângeri, însemnând un procentaj de 60% victorii.

“Suntem conștienți de aportul lui Messi pentru echipă și știm și ce gândesc adversarii când îl văd pe Leo în teren. Trebuie să ne pregătim bine și să obținem un rezultat bun și fără el, chiar dacă avem meciuri dificile de disputat. Am mai jucat fără Messi și înainte și am reușit să păstrăm stilul nostru”, a declarat Valverde la conferința de presă.