Fotbal international

Barcelona l-a pierdut pe Jasper Cillessen înainte de dubla cu Real Madrid! Probleme mari pentru Valverde

01.02.2019 | 22:11
Barcelona la pierdut pe Jasper Cillessen inainte de dubla cu Real Madrid Probleme mari pentru Valverde

Barcelona l-a pierdut pe Jasper Cillessen înainte de dubla cu Real Madrid din semifinalele Cupei Spaniei. În ziua în care catalanii şi-au aflat adversarul din Copa del Rey, oficialii clubului de pe “Camp Nou” au aflat că unul dintre jucătorii echipei va rata meciurile.

La antrenamentul de vineri, portarul olandez de 29 de ani a suferit o ruptură musculară la piciorul drept. Oficialii clubului au făcut anunţul pe contul oficial de Twitter, iar medicii susţin că Jasper Cillessen va lipsi cel puţin şase săptămâni. În aceste condiţii, portarul va rata dubla cu Real Madrid din semifinalele Cupei Spaniei, meciuri programate să se joace pe 6 şi 27 februarie, dar şi El Clasico din La Liga, partidă care se va disputa pe 2 martie.

Barcelona l-a pierdut pe Jasper Cillessen înainte de dubla cu Real Madrid. Ce variante are Ernesto Valverde

Barcelona l-a pierdut pe Jasper Cillessen înainte de dubla cu Real Madrid după ce s-a accidentat la antrenamentul de vineri. În afara portarului olandez, Ernesto Valverde se mai poate baza doar pe Marc-Andre ter Stegen, titularul postului în primul “11” al catalanilor. Astfel, antrenorul catalanilor va trebui să se bazeze pe un jucător venit de la echipa a doua. Inaki Pena şi Jokin Ezkieta sunt cele două variante pe care le are la îndemână Ernesto Valverde. În actualul sezon, Barcelona i-a trimis sub formă de împrumut pe Adrian Ortola la Deportivo La Coruna şi pe Sergi Puig la Conquense.

Barcelona l-a pierdut pe Jasper Cillessen înainte de dubla cu Real Madrid. ce variante are Valverde
Barcelona l-a pierdut pe Jasper Cillessen înainte de dubla cu Real Madrid. ce variante are Valverde

“Va fi o dublă interesantă. Aceste două meciuri vin într-un moment în care ne luptăm pentru locurile din clasament şi începe şi Liga Campionilor. Vom vedea dacă sunt în stare să ajungem până în finală. Prindem Realul în cel mai bun moment al echipei din acest sezon”, a declarat Ernesto Valverde la conferinţa de presă premergătoare meciului Barcelona – Valencia.