Sport

Bătaia secolului în fotbalul românesc. „Îi spăla pe amândoi de sânge cu dușul în cadă. Era antrenat ca și câinii de luptă!” Cine e Van Damme? Video exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit la ”Profețiile lui Mitică” momentul în care doi conducători din Liga 1 s-au caftit în birourile Ligii Profesioniste de Fotbal.
15.02.2023 | 22:18
Bataia secolului in fotbalul romanesc Ii spala pe amandoi de sange cu dusul in cada Era antrenat ca si cainii de lupta Cine e Van Damme Video exclusiv
Bătaia secolului în fotbalul românesc. „Îi spăla pe amândoi de sânge cu dușul în cadă. Era antrenat ca și câinii de luptă!” Cine e Van Damme.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut noi dezvăluiri în ultima ediție a emisiunii „Profețiile lui Mitică”, moderată de Horia Ivanovici. De această dată a fost vorba despre o ”cafteală” în toată regula între doi conducători din Liga 1.

Dumitru Dragomir a dezvăluit cum Gigi Nețoiu și Dinel Staicu s-au caftit în birourile LPF

Dumitru Dragomir a scos din tolba cu amintiri o nouă poveste din perioada în care era președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Una în care în prim-plan au fost doi foști conducători din Liga 1, Gigi Nețoiu și Dinel Staicu.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF a rememorat modul în care a decurs conflictul. Cu Gheorghe Nețoiu în prim-plan. Cel care, potrivit spuselor lui Dragomir, era capabil și de lovituri amintind de Jean-Claude Van Damme. Dar și că, după conflictul sângeros, la propriu, cei doi și-au strâns mâna, bărbătește, și au încheiat tranzacția pentru care se întâlniseră. Adică vânzarea Universității Craiova.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Eu am trăit un moment în care doi conducători, era o masă cât asta de mare, s-au luat la bătaie în birou la mine. Doi conducători de la Craiova. Unul a vândut, celălalt a cumpărat.

ADVERTISEMENT

Duminică dimineață. S-au luat la bătaie. Sânge de sus până jos. Jur, dacă tăiai un porc nu era atâta sânge. Nu am văzut în viața mea. Îi spăla Valentin Alexandru cu dușul în cadă. Era în sediul Ligii”, a început Dumitru Dragomir să rememoreze faptele petrecute cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Gigi Nețoiu, un adevărat Van Damme. ”N-ai văzut nici prin filme”

După care a continuat, lăudând talentul de luptătot al lui Gigi Nețoiu. Ceva ce numai prin filme s-ar fi văzut. ”Nețoiu? Securist de bătaie. Te curăță. Nețoiu este ca stânca. Pentru asta a fost antrenat. Precum câinii de luptă. A fost în forțele speciale ale Securității statului. Cu zece se bate. Zece, ține minte ce-ți spun.

ADVERTISEMENT

Îți pune piciorul aici (n.r. arătând către cap). Zici că e balerin. Nețoiu dacă-ți dă un pumn, mori. N-ai văzut nici prin filme. Păi Securitatea cum îi pregătea? 

Când i-a dat vreo cinci-șase pumni ăluia… Doamne-Dumnezeule, n-am văzut în viața mea așa ceva. I-a dat și Dinel, din îngesuiala aia, vreo-două trei. După ce s-au bătut așa, eu l-am luat în brațe pe unul, și Valentin pe altul. Dar ei erau plini de sânge”, a continuat fostul șef al LPF.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: ”După ce s-au făcut așa și-au dat mâna”

Cum s-a terminat conflictul violent? Cu o strângere de mână, ca între bărbați. „Ce m-a impresionat? Ce înseamnă bărbatul… După ce s-au făcut așa și i-a spălat Valentin de sânge, că erau pătați, eu am zis să fac o încercare. «V-ați bătut, hai că v-ați liniștit. N-ați vrea să semnați actele și să rezolvăm problema?»

Era duminică dimineață. La ora 11. Și Nețoiu nu credea că Dinel e în stare să-i dea banii duminică dimineață prin bancă. Și zice Dinel: «În 5 minute îți vine pe fax confirmarea». Erau vreo 360.000 de dolari, atunci, pe loc.

Pe noi ne-au chemat să fim martori la semnarea actelor. Că unul vindea, celălalt cumpăra. Erau bani atunci. Și-au dat mâna, ăla, săracul, curgea sânge din el. Dumnezeule, n-am văzut în viața mea așa ceva”, a dezvăluit Dragomir la ”Profețiile lui Mitică”.

Puteţi urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale FANATIK: site, canalul de YouTube, pagina de facebook, contul Tik-Tok. Și nu uita în niciun caz pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT