News

Bătaie în trafic. Un şofer a fost lovit cu pumnii şi picioarele, în centrul Aradului. Atenţie, imagini şocante!

23.04.2020 | 17:56
Bataie in trafic Un sofer a fost lovit cu pumnii si picioarele in centrul Aradului Atentie imagini socante
Bătaie în trafic la Arad
ADVERTISEMENT

Scene brutale în traficul din Arad, pe strada Preparandiei, surprinse de un șofer care a asistat la bătaia desprinsă din filmele de acțiune.

Bătaie în trafic pe străzile din Arad

În imagini se poate vedea cum, în dimineața zilei de joi, 23 aprilie, un șofer a fost lovit cu brutalitate de un alt participant la trafic.

ADVERTISEMENT

Totul ar fi pornit de la faptul că șoferul autoturismului Volkswagen Golf s-ar fi mișcat prea greu în trafic și l-ar fi enervat pe conducătorul unui Ford Focus, care și-a pierdut răbdarea și l-a luat la bătaie.

Cei doi șoferi s-au înjurat, moment în care șoferul din Ford Focus s-a dat jos, a deschis portiera „rivalului” și s-a „descărcat” în mod violent.

ADVERTISEMENT

După cum se poate observa, n-a scăpat de furia bărbatului nici mașina în care se afla șoferul agresat, aceasta alegându-se cu avarii serioase după o lovitură puternică de picior.

Partea vătămată a depus plângere la Poliție și i-a vizitat pe cei de la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, pentru a i se elibera un certificat medico-legal, conform specialarad.ro.

ADVERTISEMENT

https://www.youtube.com/watch?v=CqN18eIkqHM&feature=emb_title

La scurt timp, bătăușul ar fi fost identificat și a motivat ieșirea violentă prin faptul că s-ar fi aflat în mașină cu fiul său care s-a speriat.

Cel mai probabil cazul va ajunge în instanța de judecată, urmând ca judecătorul să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

ADVERTISEMENT

Carantina îi afectează din punct de vedere psihic pe oameni, conform unor avertismente lansate de psihologi. Persoanele devin mult mai irascibile în această perioadă și scenele de violență publică sunt tot mai dese în România, în plină epidemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: