Fotbal international

Bayern Munchen – Benfica 5-1 Liga Campionilor. Show cu Robben și Lewa. Video

27.11.2018 | 21:21
Bayern Munchen  Benfica 51 Liga Campionilor Show cu Robben si Lewa Video

Meciul Bayern Munchen – Benfica, din etapa a 5-a a Grupei E a Ligii Campionilor, a consfințit calificarea bavarezilor în optimile de finală. Nemții nu au avut nicio emoție, s-au impus cu 5-1 și au urcat pe primul loc, dar bătălia pentru această poziție se va da în ultima etapă, pe terenul celor de la Ajax. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Bayern Munchen – Benfica 5-1 (Robben 13, 31, Lewandowski 37, 51, Ribery 76 / Gelson Fernandes 46)


UPDATE, ora 21:21 / Echipele de start.


În weekend, Bayern Munchen a mai bifat o prestaţie lamentabilă, chiar pe teren propriu. Formaţia antrenată de Niko Kovac a remizat cu Fortuna Dusseldorf, scor 3-3, după ce bavarezii au avut un avantaj de două goluri. Egalul i-a nemulţumit pe conducătorii clubului, iar presa din Germania a scris că antrenorul croat are zilele numărate, mai ales în condiţiile în care nici jucătorii nu-l mai vor la echipă.

Bayern Munchen – Benfica Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Bayern Munchen – Benfica se va disputa marţi, de la ora 22:00, iar meciul de pe “Allianz Arena” va fi transmis în direct de Telekom Sport şi Digi Sport. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite, începând cu ora 22:00, în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. În tur, bavarezii s-au impus, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Robert Lewandowski şi Renato Sanchez, fost jucător al lusitanilor.

Liga Campionilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Benfica a jucat ultimul meci pe 22 noiembrie, când a învins-o pe Arouca, scor 2-1, în 16-imile de finală ale Cupei Portugaliei. Lusitanii ocupă locul trei în Grupa E din Liga Campionilor, cu patru puncte obţinute în tot atâtea etape. Formaţia antrenată de Rui Vitoria este sigură de locul trei, care o duce în 16-imile de finală din Europa League, însă portughezii speră că vor face surpriza pentru a mai spera la locul doi, ocupat în prezent de Ajax Amsterdam.

Bayern Munchen - Benfica se joacă în etapa a 5-a din Grupa E a Ligii Campionilor. Renato Sanchez a marcat în tur
Bayern Munchen – Benfica se joacă în etapa a 5-a din Grupa E a Ligii Campionilor. Renato Sanchez a marcat în tur