Fotbal international

Bayern Munchen schimbă culorile echipamentului la cererea suporterilor! Motivul este ireal

27.11.2018 | 16:50
Bayern Munchen schimba culorile echipamentului la cererea suporterilor Motivul este ireal
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Bayern Munchen au luat hotărârea să schimbe culorile echipamentului în care joacă pe teren propriu la cererea suporterilor. Conform cotidianului britanic Daily Mail, fanii bavarezilor s-au arătat nemulțumiți de prezența în proporție tot mai mare a albastrului pe tricourile de joc, culoarea de bază a rivalilor de la TSV 1860 Munchen.

În ultimii ani, designerii care confecționează echipamentul de joc al celor de la Bayern Munchen au introdus din ce în ce mai mult albastru. În acest sezon, bavarezii joacă pe teren propriu în tricouri roșii cu dungă albastră pe mâneci și în șorturi albastre. Această culoare se regăsește foarte puțin și pe jambierele roșii.

ADVERTISEMENT
David Alaba în acțiune la meciul Bayern Munchen - Fortuna Dusseldorf
David Alaba în acțiune la meciul Bayern Munchen – Fortuna Dusseldorf

Fanii lui Bayern Munchen au schimbat culorile echipamentului

Oficialii clubului Bayern Munchen s-au întâlnit cu mai mulți lideri ai unor grupuri de suporteri și au decis apoi să schimbe culorile echipamentului în care evoluează pe Allianz Arena. De asemenea, fanii campioanei Germaniei s-au plâns și de celelalte două rânduri de tricouri, cele verzi de deplasare și cele gri petrol din Champions League, care nu ar reprezenta istoria clubului.

În urma întâlnirii cu fanii, oficialii bavarezi au decis să scoată culoarea albastră de pe echipamentul în care joacă acasă. Astfel, Bayern Munchen va evolua pe Allianz Arena în roșu și alb. ”Pentru fani, echipamentul de joc reprezintă identitatea clubului. În urma întâlnirii, Adunarea Generală a decis ca în viitor doar culorile tradiționale ale clubului, roșu și alb, să se regăsească pe echipamentul principal”, a declarat directorul de marketing și dezvoltare al grupării Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen întâlnește Benfica Lisabona, marți, de la ora 22:00, în etapa a cincea a Grupei E din Champions League. Nemții au nevoie de o remiză pentru a accede în optimile de finală și își pot asigura primul loc dacă se impun, iar Ajax Amsterdam nu învinge pe AEK Atena. Bavarezii ocupă poziția secundă într-un top al câștigurilor financiare obținute în istoria Ligii Campionilor, după Real Madrid.