Fotbal intern

INCREDIBIL! Budescu e gata SĂ REFUZE salariul de 1,6 milioane €

UPDATE 18:05 / Cu toate că a făcut toate demersurile să plece în China şi mai mult, şi-a obţinut toate documentele necesare, Budescu nu mai vrea să plece la Hangzhou Greentown!! Salariul net...
28.01.2016 | 18:08
INCREDIBIL Budescu e gata SA REFUZE salariul de 16 milioane E

UPDATE 18:05 / Cu toate că a făcut toate demersurile să plece în China şi mai mult, şi-a obţinut toate documentele necesare, Budescu nu mai vrea să plece la Hangzhou Greentown!! Salariul net de 800.000 euro pe sezon, precum şi prima de 3000 dolari la fiecare victorie nu l-au convins total pe Budescu să accepte să plece în China.

Jucătorul le-a dezvăluit apropiaţilor că are mai multe oferte, iar o decizie definitivă urmează să fie luată la sfîrşitul săptămînii. “Este nemulţumit, dar cu siguranţă sînt şi alte oferte care l-au făcut să se răzgîndească”, au precizat sursele FANATIK.RO.

UPDATE 28 ianuarie, 10:39 / Marius Şumudică a declarat că atacantul Constantin Budescu va pleca în cursul zilei de joi în China pentru a discuta ultimele detalii ale transferului său.

“Nu există nicio problemă cu transferul lui Budescu. Nu a plecat mai devreme pentru că nu avea viză de China. Pleacă joi după ce îşi ia viza, a spus Şumudică pentru Mediafax.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CONTRACTUL URIAS PE CARE I-L OFERA CHINEZII!!!

UPDATE / Constantin Budescu a vorbit despre cauzele care au dus la ratarea transferului la Umm Salal:

Sînt bine, sînt acasă acum. Voi vedea în zilele următoare ce voi face. Nu am fost de acord cu unele clauze ale echipei din Qatar şi am decis să vin acasă. Am citit că aş fi vrut mai mulţi bani. Nu am fost de acord, erau clauze în defavoarea mea: dacă îmi plăteau două luni, puteau să mă dea afară. Acum sînt la Astra, voi vedea ce voi face, există şi o ofertă din China. Oricum, nu o să mai merg în nicio parte doar pe vorbe, vreau să văd contractul înainte.

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

Nu am mai discutat cu Steaua, au fost atunci tratative. Nu am vorbit niciodată despre sume cu domnul Becali. Nu exclud nici să rămîn la Astra şi să plec în vară. Aici e un grup unit, pot da randament, nu trebuie să mă mai adaptez. Dar eu m-aş bucura să mă transfer şi să se rezolve problemele financiare ale clubului”, a spus Budescu la un post de televiziune.

UPDATE / Conform surselor FANATIK.RO, Constantin Budescu a primit o ofertă din partea formaţiei Hangzhou Greentown.

Oficialii echipei din China i-au oferit un salariu de 1.600.000 de euro pentru două sezoane, iar în contul Astrei ar urma să intre 1.100.000 de euro.

STEAUA. Ofertă din Rusia pentru Stanciu! Răspunsul lui Reghecampf

Căpitanul giurgiuvenilor a cerut 300.000 de euro la semnătură, iar oficialii lui Hangzhou sînt dispuşi să îi facă pe plac. Budescu ar urma să încaseze şi cîteva bonusuri mari:

STEAUA. Reghecampf A LUAT FOC: „Erau selecţionaţi de ochii lumi!”

– 3.000 de dolari pentru fiecare victorie.

– 1.000 de dolari pentru egal.

– 100.000 de dolari pentru cîştigarea campionatului.

– 50.000 de dolari pentru Cupa Chinei.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CONTRACTUL OFERIT DE HANGZHOU PENTRU BUDESCU

Oficialii formaţiei Hangzhou Greentown sînt în aşteptarea unui răspuns a lui Constantin Budescu.

………………………..

UPDATE / Constantin Budescu a ajuns alături de echipa naţională în cantonamentul de pregătire a selecţionatei divizionare. Atacantul Astrei a primit ulterior o ofertă de la o echipă din China, una care întruneşte toate condiţiile jucătorului. Astfel, Budescu va negocia astăzi cu echipa din China, urmînd să plece să semneze contractul, aşa cum FANATIK.RO a anunţat. ( vezi detalii aici)

Ioan Niculae a ieşit la ATAC! A ACHITAT prima anti-STEAUA!

…………….

UPDATE / Constantin Budescu a vorbit despre negocierile cu Umm Salal şi nu a negat faptul că ar putea evolua în tricoul Stelei. “În privinţa transferului în Qatar, sînt cîteva clauze în contract care nu îmi convin. Mi-au propus un contract pe doi ani şi jumătate, însă sînt clauze cu care nu sînt de acord. Una dintre ele este că pot renunţa la mine în anumite condiţii. Dacă transferul meu acolo pică, mai am altă varianţă şi probabil că pînă luni seară voi afla sigur.”

Iordănescu cere sancţiuni pentru STEAUA: „Au boicotat naţionala!”

Totuşi, marele anunţ făcut de Budescu a fost în legătură cu Steaua!

“Cu Steaua, totul rămîne deschis, aş accepta! Dar nu pot merge acolo pe aceiaşi bani ca la Astra”a spus Budescu,

………………………..

Transferul lui Constantin Budescu la Umm Salal era ca şi făcut, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Fotbalistul Astrei a trecut vizita medicală, dar a cerut mai mulţi bani înainte de a semnat contractul.

Astfel, oficialii formaţiei Umm Salal s-au orientat rapid şi au transferat un alt jucător pe postul lui Budescu.

Nici situaţia lui Gabi Enache nu este foarte bună. Fotbalistul Astrei a recunoscut că îşi doreşte să evolueze pentru Steaua. “Eu am vorbit cu Gigi Becali şi ne-am înţeles. Trebuie să se înţeleagă cluburile, pentru că ăsta e cel mai important”, era mesajul lui Enache. Declaraţia mijlocaşului i-a supărat pe conducătorii Astrei, care le-au anunţat ă nu mai face parte din lot. Astfel, Gigi Becali poate intra din nou pe fir.

Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali a comentat în legătură cu situaţiile celor doi jucători.

“Mă interesează cei doi jucători. Ştiu că a picat transferul lui Budescu în Qatar. Îl mai vreau, dar acum suma este mult mai mică. O să fac o ofertă, dar nu mai dau 1.900.000 de euro plus TVA. O să lupt şi pentru Enache”a spus Gigi Becali.