Sport

STEAUA. Reghecampf A LUAT FOC: “Erau selecţionaţi de ochii lumi!”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă în care a abordat subiectul echipei naţionale....
26.01.2016 | 00:00
STEAUA Reghecampf A LUAT FOC Erau selectionati de ochii lumi

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă în care a abordat subiectul echipei naţionale.

Antrenorul Stelei a declarat că nu există un conflict Steaua-naţională, dar că nu putea nici să rămînă cu 14 jucători în lot, “roş-albaştrii” avînd programate şase partide amicale în perioada cantonamentului naţionale, iar 6 dintre stelişti ar fi trebuit să meargă la lot.

STEAUA. Ofertă din Rusia pentru Stanciu! Răspunsul lui Reghecampf

“Vreau să scoateţi în evidenţă faptul că nu mă interesează nici un scandal de la FRF. Eu ştiu ce înseamnă omul de fotbal Puiu Iordănescu, mai ales pentru familia Stelei. A făcut multe lucruri frumoase pentru fotbalul românesc.

STEAUA. „Roş-albaştrii” riscă să fie suspendaţi! Ce sancţiune pot primi

Nu vreau să creadă cineva că am jignit sau să se interpreteze ceva. Ţin să explic şi alte lucruri pentru colegii mei de la alte echipe, e normal să explic ce am discutat cu cei de la FRF. E o formă de respect.

EXCLUSIV. FOTO. Asta e SUPER OFERTA din China pentru Budescu!

Am avut o discuţie cu domnul Iordănescu vineri, cu toate că aveam o întîlnire pe 7 ianuarie pe care dînsul a anulat-o din nu ştiu ce motiv. Le-am explicat pe larg problemele pe care le avem la echipă. Avem foarte mulţi jucători accidentaţi.

EXCLUSIV. De ce ÎNTÎRZIE „Enache la Steaua”. „Trebuie să ne dea bani”

Am vorbit chiar înainte să se publice lotul selecţionatei divizionare, fiindcă nu este echipa naţională a României. Este un program pe care noi nu-l vedem în ordine pentru că avem şi noi antrenamente. Nu este OK, aţi văzut ce s-a întîmplat şi-n Italia şi ce reacţii au fost. Nu e normal un astfel de cantonament acum.

Real Madrid intră în cursa pentru Lewandowski. E peste Ronaldo!

Pe Pintilii am ţinut să-i explicăm selecţionerului că vrem să-l ţinem pentru că-l avem doar pe Muniru apt, iar meciurile amicale nu le putem amîna. Iordănescu ne-a zis că ne-a pus 4 soluţii la dispoziţie, dar n-a fost aşa. Apoi ne-a zis că-i lasă pe Niţă şi Toşca şi să rămînă doar 4 jucători. Nu e corect nici aşa! Adică ei erau selecţionaţi de ochii lumii, să vină şi ei acolo, adică n-aveam şanse să meargă la Euro!

INTERVIU „italian”: „ARESTAREA lui Giovani m-a dat peste cap!”

N-am fost de acord să meargă de pe 24 ianuarie şi să stea pînă la final Nu e nici o răutate sau vreo lipsă de respect. Am vrut să ajutăm! Dar cum să mergem la meciurile amicale cu 14 jucători? N-am ajuns la un numitor comun.

Liga 1 reacţionează, după scandalul Steaua-FRF: „Ne chemăm jucătorii”

N-are rost să ne jignim gratuit mai ales că la Euro sigur vor fi mulţi stelişti. Nu e dată oficială, nu avem pentru ce să ne temem de vreo pedeapsă. Jucătorii Stelei vor la naţională, nu la o selecţionată divizionară.

Iordănescu cere sancţiuni pentru STEAUA: „Au boicotat naţionala!”

Voiam să fiu mai dur în conferinţa asta, dar m-am mai liniştit. Aştept să văd ce zic cei de la FRF şi mai vedem. Nu mi-e teamă! Cum să depuncteze Steaua? E un regulament, lucrurile sînt clare”, a spus Reghecampf în conferinţa de presă.