Fotbal intern

Gigi Becali, rugăciune la biserică într-o zi specială! Patronul FCSB a mulţumit Divinităţii pentru victorie

06.08.2018 | 15:10
Gigi Becali rugaciune la biserica intro zi speciala Patronul FCSB a multumit Divinitatii pentru victorie

Gigi Becali, rugăciune la biserică într-o zi specială! Patronul FCSB-ului a prăznuit Schimbarea la Față a Domnului la biserica din Pipera. Fericit după victoria echipei sale fără drept de apel în fața lui Poli Iași, dar și îngândurat înainte tragerii la sorți în care urma să-și afle adversarul din play off-ul Europa League, latifundiarul din Pipera a fost surprins de paparazzi FANATIK ieșind din lăcașul de cult. Vezi imaginile în galeria foto

Becali, rugăciune la biserică într-o zi specială! Becali ieșind din biserică
Becali, rugăciune la biserică într-o zi specială! A mers să prăynuiască Schimbarea la Față a Domnului

De altfel aceasta este biserica în care Gigi Becali se simte cel mai bine. Mai mult de atât, cât timp a fost la închisoare, preotul parohiei din Pipera și enoriașii s-au rugat pentru binele finanțatorului de la FCSB.

Gigi Becali, rugăciune la biserică într-o zi specială!

Schimbarea la Față a Domnului, ziua când se împlinesc rugăciunile, este prăznuită de creștin ortodocși pe data de 6 august! Sărbătoarea are ca semnificaţie momentul în care apostolii Mântuitorului, aflaţi pe muntele Tabor, au realizat că Isus nu este un simplu prooroc, ci este chiar fiul lui Dumnezeu!

În popor, această sărbătoare este privită şi că începutul toamnei. Schimbarea la Faţă mai este numită şi Obrejenia, denumire ce vine din slavonă şi înseamnă transformare, schimbare. Denumirea în limbă greacă a sărbătorii este Metamorphosis (transfigurarea). Sfântul Antim Ivireanul o numeşte sugestiv Dumnezeiasca Înfrumuseţare a lui Hristos.

Gigi Becali, criză de râs cu nici 24 de ore înaintea slujbei

Gigi Becali a oferit faza zilei înaintea meciului cu Poli Iași când a râs incontrolabil! Patronul FCSB-ului l-a imitat pe Tudorel Toader, ministrul Justiţiei în timpul interviului oferit ziariştilor la intrarea în Arena Naţională. Latifundiarul din Pipera a stârnit hohote de râs şi s-a luat de o greşeală de pronunţie a ministrului. Într-un final, Becali s-a liniştit şi a precizat că vrea să mai aducă la echipă şi un fundaş central.

A dublat salariul unui jucător

Latifundiarul din Pipera nu a stat la discuţii – impresionat de jocul lui Moruţan, omul cu banii de la FCSB a precizat că îi pregăteşte o surpriză financiară jucătorului. Moruţan va beneficia de salariu dublat, dar va avea şi o clauză de reziliere uriaşă

4 puncte a adunat FCSB după 3 jocuri în acest sezon