Fotbal intern

Gigi Becali, râs incontrolabil înaintea meciului cu Poli Iaşi! L-a imitat pe Tudorel Toader, ministrul Justiţiei

05.08.2018 | 21:27
Gigi Becali ras incontrolabil inaintea meciului cu Poli Iasi La imitat pe Tudorel Toader ministrul Justitiei

Gigi Becali, râs incontrolabil înaintea meciului cu Poli Iaşi! L-a imitat pe Tudorel Toader, ministrul Justiţiei în timpul interviului oferit ziariştilor la intrarea în Arena Naţională. Patronul roş albaştrilor a stârnit hohote de râs şi s-a luat de o greşeală de pronunţie a ministrului. Într-un final, Becali s-a liniştit şi a precizat că vrea să mai aducă la echipă şi un fundaş central.

“Câștigăm fără niciun pic de emoție, așa ar fi normal, dar vom vedea. Eu v-am spus și repet, «mă repet», cum spune Tudorel Toader, prioritatea este Europa League, adică banii. După aceea, campionatul”, a spus cu greu Gigi Becali, întrerupându-se destul de des din cauza râsetelor

Becali, criză de râs şi ironie la adresa lui Tudorel Toader

Finanțatorul roş albaştrilor a spus până la urmă că vrea să-i întărească apărarea lui Nicolae Dică. Antrenorul FCSB-ului îi are la dispoziţie pentru postul de fundaş central numai pe Bălașa și Planici.

“E posibil să mai vină un atacant și sigur mai vine un fundaș central”, a mai declarat Gigi Becali

Becali, atenţionat de Nicolae Dică

Declaraţia lui Becali vine după ce antrenorul vicecampioanei României, Nicolae Dică i-a atras atenţia patronului în legătură cu laudele aduse lui Moruţan. Gigi Becali a declarat despre Olimpiu Moruţan că în unele aspecte este chiar mai bun decât Gheorghe Hagi sau Lionel Messi. Având exemplul lui “Mbappe” Coman, care a trecut de la comparaţia cu atacantul lui PSG, la o posibilă plecare, după ce l-a supărat pe Becali, Dică i-a atras atenţia patronului FCSB şi i-a transmis patronului indirect să nu-l mai compare pe Olimpiu Moruţan cu starurile europene şi nici să nu anunţe sume uriaşe de transfer.

“Moruţan a dat golul a la Hagi. Aşa mi-aş fi plăcut să fie Florinel, cuminte, să muncească. Se vede smerenia la Moruţan. El acum trebuie crescut încet, încet, că dacă-l punem titular la toate meciurile şi greşeşte se demoralizează. Are 19 ani, nu poţi să-i spui nimic chiar dacă greşeşte. Dacă vreau să spun acum, el a greşit la meciul cu Dinamo. Dar pe el nu îl critic pentru e copil. Nici Messi nu era aşa. Hagi, la 16-17 ani, ştiţi şi voi ce făcea. Nu ştiu dacă se va mai naşte ca el. Ca joc, ca dribling, da, e ca Hagi. Driblează, e mai dribleor deât Gică, el avea altă construcţie. Gică dădea goluri multe, Moruţan trebui să dea şi el. Am vorbit cu impresarul lui şi a zis: ‘Nea Gigi, şi-a angajat nutriţionist’. A zis: ‘Domne, vrea să facă o oră pe zi în plus, să dea la poartă, să exereseze, pentru că vrea să dea goluri’. Mi-a zis şi el apoi: ‘Nea Gigi, nu sunt bine cu şutul, vreau să trag la poartă’. S-a şcolit singur, e conştient că nu poate să dea gol şi vrea să exerseze lovituri. Şi-a pus nutriţionist şi stă şi după antrenament. Când a venit la Steaua, a mai slăbit 5 kg. Acum, a slăbit, e ascuţit de muncă. În 2-3 ani, la 22 de ani, o să fie adevărat mare, mare”, sunt laudele lui Becali pentru Moruţan care l-au deranjat pe Nicolae Dică.

2 partide a bifat Moruţan în tricoul celor de la FCSB