Simona Halep

Belinda Bencic știe care este avantajul ei în meciul cu Simona Halep! ”Am ajuns mai departe decât mi-aș fi imaginat”

10.05.2019 | 10:22
Belinda Bencic stie care este avantajul ei in meciul cu Simona Halep Am ajuns mai departe decat mias fi imaginat

Jucătoarea elvețiană de tenis Belinda Bencic știe care este avantajul ei în meciul cu Simona Halep, din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 7.021.128 de dolari. Românca poate redeveni numărul 1 WTA dacă se impune în competiția din capitala Spaniei, după ce japoneza Naomi Osaka a fost eliminată în sferturile de finală.

Belinda Bencic știe care este avantajul ei în meciul cu Simona Halep: ”Voi fi foarte liniștită și curajoasă”

”Cred că Halep este o jucătoare foarte puternică, o jucătoare grozavă. A fost în top pentru atât de mult timp și este specialistă pe zgură. Cu siguranță voi avea un meci foarte greu. Am ajuns mai departe decât mi-aș fi imaginat în acest turneu, astfel că voi juca fără presiune, voi fi foarte liniștită și curajoasă și sper să fac un meci bun contra Simonei”, a explicat Belinda Bencic care este avantajul său în meciul cu Simona Halep, conform site-ului WTA.

Partida Simona Halep – Belinda Bencic din semifinalele WTA Madrid 2019, se va disputa vineri, 10 mai, nu înainte de ora 15:30, pe arena Manolo Santana. Cele două sportive s-au întâlnit de trei ori în carieră, elvețianca fiind în avantaj, scor 2-1. Singura victorie a româncei a venit la Wimbledon, în 2014, în timp ce Bencic le-a câștigat pe următoarele două: în 2015 la Toronto și anul acesta la Dubai.

Simona Halep salută publicul de la Madrid după victoria din meciul cu Ashleigh Barty
Simona Halep salută publicul de la Madrid după victoria din meciul cu Ashleigh Barty

Halep a făcut furori la petrecerea lui Țiriac

Simona Halep poate reveni pe locul 1 în clasamentul WTA după o pauză de mai bine de trei luni în care fotoliul de lider a fost ocupat de japoneza Naomi Osaka. Pentru a reveni în fruntea tenisului feminin, românca are nevoie să câștige turneul de categorie Premier Mandatory. După succesul din sferturile de finală cu Ashleigh Barty, jucătoarea noastră și-a asigurat de luni poziția secundă în top.

După victoria cu Ashleigh Barty, Simona Halep a participat la petrecerea aniversării a 80 de ani a proprietarului turneului de la Madrid. Ion Țiriac. Cea mai bună jucătoare de tenis a României a făcut furori la party-ul organizat de omul de afaceri, ea apărând într-o rochie roșie superbă și cu pantofi cu toc. La aniversarea lui Țiriac au mai participat printre alții Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Nadia Comăneci și fiul său, Ion Ion Țiriac.

Tags: