Sport

Bella Italia! „Squadra Azzura” e în finală la EURO 2020 și la capitolul frumusețe. Foto

Italia e favorită în finala EURO 2020 și în duelul iubitelor de fotbaliști, care pot primi deja trofeul continental.
08.07.2021 | 16:52
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat cele mai tari bombe-sexy ale fotbaliștilor de la EURO 2020, dar și modul în care și-au susținut favoriții la acest turneu final.

Italia – Anglia e marea finală a Campionatului European, care va avea loc duminică pe stadionul Wembley, iar FANATIK propune o altfel de confruntare: cea a sexului frumos. Englezoaice versus italience.

ADVERTISEMENT

Italia e cel puțin finalistă și la capitolul sexului frumos. Cum arată iubitele fotbaliștilor lui Roberto Mancini

„Squadra Azzurra” ar putea trimite un prim unsprezece care ar paraliza orice apărare și ar împietri atacul naționalei Angliei, în frunte cu golgheterul Harry Kane.

Jessica Aidi este iubita lui Marco Verratti. Franțuzoaica are 29 de ani și e model. În 2020, partenera mijlocașului italian a avut un pictorial de senzație în Sports Illustrated, unde le-a sucit mințile tuturor la o ședință foto în costum de baie. Cei doi formează un cuplu din 2019, când au fost văzuți împreună la Grand Prix-ul de Formula 1 de la Monaco.

ADVERTISEMENT
Jessica Aidi, iubita lui Marco Verratti
Jessica Aidi, iubita lui Marco Verratti.

Ciro Immobile o are și pe Jessica lui. E vorba despre Jessica Melena, una dintre cele mai vizibile prezențe în tribune la EURO 2020, care a terminat facultatea de criminologie, iar atacantul are trei copii cu ea.

Nu a lipsit de la niciun meci al Italiei, încă de la festivitatea grandioasă de deschidere a Campionatului European, când a putut vedea pe viu reușita atacantului lui Lazio: „Gol și assist pentru iubitul meu scump Ciro Immobile. Ce emoții pentru că totul s-a întâmplat aici”, a scris italianca.

ADVERTISEMENT
Declarație de dragoste pe instagram între Jessica Melena și Ciro Immobile: „Iubitule! / „Viața mea!”.
Declarație de dragoste pe instagram între Jessica Melena și Ciro Immobile: „Iubitule! / „Viața mea!”.

Benedetta Quagli e superba parteneră a lui Federico Chiesa. Bruneta de 28 de ani a fost și ea prezentă la meciul de deschidere de la EURO 2020, între Italia și Turcia. Când nu își susține iubitul, pozează pe Instagram în bikini în locații exotice.

Benedetta Quagli, iubita de 28 de ani a lui Federico Chiesa.
Benedetta Quagli, iubita de 28 de ani a lui Federico Chiesa.

Poarta Italiei e în siguranță dacă între buturi se află Alessia Elefante, iubita lui Donnarumma

Alessia Elefante ar putea respinge orice fără probleme cu pieptul ei generos. Mare fană a hainelor Gucci, tânăra încearcă să nu apară în prim plan, dar a fost văzută de multe ori în compania portarului lui AC Milan, în celebra stațiune de la Marea Ligurică, Portofino.

ADVERTISEMENT
Alessia Elefante, iubita lui Gianluigi Donnarumma, portarul lui AC Milan.
Alessia Elefante, iubita lui Gianluigi Donnarumma, portarul lui AC Milan.

Carolina Bonistalli are 38 de ani și e măritată cu căpitanul Italiei, Giorgio Chiellini. La fel ca Alessia, nici ei nu îi place să apară în presă și încearcă să stea departe de lumina reflectoarelor. S-a căsătorit cu jucătorul lui Juve în 2014 la Livorno și au împreună două fete: Nina și Olivia.

Carolina Bonistalli, soția căpitanului „Squadra Azzurra”, Giorgio Chiellini
Carolina Bonistalli, soția căpitanului „Squadra Azzurra”, Giorgio Chiellini.

Thessa Lacovich este iubita mijlocașului Manuel Locatelli. Frumoasa de origine costaricană a sărbătorit pe Instagram golul lui Locatelli din meciul cu Elveția din grupe. În vârstă de 23 de ani, are o diplomă în strategii de comunicare digitală.

Thessa Lacovich, iubita lui Manuel Locatelli.
Thessa Lacovich, iubita lui Manuel Locatelli.

Thaiany Xavier aduce spiritul latino în naționala Italiei

Thaiany Xavier e o braziliancă stabilită în Londra și care trăiește o poveste de dragoste cu fundașul lui Chelsea Londra, Emerson Palmieri, deveniut titular în echipa lui Roberto Mancini după accidentarea lui Leonardo Spinazzola.

Thaiany Xavier, iubită braziliancă a lui Emerson Palmieri, fundașul lui Chelsea.
Thaiany Xavier, iubită braziliancă a lui Emerson Palmieri, fundașul lui Chelsea.
  • 11 iulie e data finalei Campionatului European dintre Italia și Anglia
ADVERTISEMENT