Sport

Bombele sexy care își susțin favoriții la EURO 2020. Cristiano Ronaldo, Lewandowski sau De Bruyne au suporteri de cinci stele. Foto

Cei mai buni jucători de la EURO au parte de susținerea live a superbelor lor iubite
20.06.2021 | 16:51
Bombele sexy care isi vor sustine favoritii la EURO 2020. Cristiano Ronaldo, Lewandowski sau De Bruyne vor avea suporteri de cinci stele. Foto
ADVERTISEMENT

EURO 2020 a început, iar spectacolul va ține nu mai puțin de o lună de zile! Fanii au revenit din nou în tribune după o lungă perioadă de timp, iar iubitele fotbaliștilor nu ratează șansa sa își susțină partenerii la acest Campionat European găzduit în premieră de 12 orașe, printre care și București. Aici a sosit și frumoasa iubită a lui Oleksandr Zinchenko, ucrainianca Vlada Sedan.

Cele mai frumoase femei din lume pentru cei mai buni fotbaliști de la Campionatul European

Acest top nu putea începe fără cea mai cunoscută iubită de fotbalist din lume, nimeni alta decât Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo. Focoasa spanioloaică de 27 de ani a ajuns senzația Instagramului, unde are aproape 25 de milioane de urmăritori. Georgina vine însă dintr-o familie cu probleme, tatăl ei fiind un traficant de cocaină și canabis. Cei doi s-au cunoscut în 2016, pe când Ronaldo evolua la Real Madrid, și de atunci sunt de nedespărțit,

ADVERTISEMENT
Georgina Rodriguez e cu siguranta cea mai celebra iubita de fotbalist. L-a intalnit pe Cristiano Ronaldo intr-un magazin Gucci din Madrid
Georgina Rodriguez e cu siguranta cea mai celebra iubita de fotbalist. L-a intalnit pe Cristiano Ronaldo intr-un magazin Gucci din Madrid.

Izabel Goulart este o superbă braziliancă de 36 de ani. Bruneta i-a luat mințile portarului naționalei Germaniei, Kevin Trapp, cu care are o relație de ceva timp. A apărut în celebrul serial „Doi bărbați și jumătate”, dar și în „Entourage” și a condus o paradă de 200 de dansatori la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. În școală, colegii râdeau de ea pentru felul în care arăta. Cu siguranță azi regretă din plin, fiindcă acum fostul model Victoria’s Secret a fost numită una dintre cele mai sexy femei de pe planetă.

Izabel Goulart este un model brazilian de 36 de ani si iubita a lui Kevin Trapp, portarul nationalei Germaniei.
Izabel Goulart este un model brazilian de 36 de ani si iubita a lui Kevin Trapp, portarul nationalei Germaniei.

Reece James, jucătorul lui Manchester City, are și el un imbold moral la primul Campionat European din carieră, unde este susținut din tribune de o altă frumusețe desăvârșită: Mia McCleneghan. Englezoaica născută la Essex vrea să devină avocat.

ADVERTISEMENT
Mia McClenaghan a absolvit dreptul la Universitatea din Londra si e o femeie indepedenta care se intretine singura si nu are nevoie de banii lui Reece James.
Mia McClenaghan a absolvit dreptul la Universitatea din Londra si e o femeie indepedenta care se intretine singura si nu are nevoie de banii lui Reece James.

Elveția, Suedia și Cehia au și ele super susținătoare la EURO 2020

Steven Zuber (Elveția) o are ca parteneră de viață pe Mirjana, finalistă Miss Elveția în 2014. Ajunsă la 28 de ani, soția fotbalistului este realizatorea podcastului Spielerfrauen On Air, în care povestește întâmplări din viața personală. S-a pregătit în Statele Unite să devină cascador în show-uri TV sau filme.

Mirjana Zuber e sotia lui Steven Zuber, mijlocasul de 29 de ani al lui Eintracht Frankfurt si component al nationalei Elvetiei.
Mirjana Zuber e sotia lui Steven Zuber, mijlocasul de 29 de ani al lui Eintracht Frankfurt si component al nationalei Elvetiei.

Victor Lindelof iese și el la înaintare cu soția sa, o blondă superbă așa cum le place suedezilor, pe nume Maja Nilsson. Nevasta jucătorului naționalei Suediei iubește vacanțele și motoarele. Și ea are un podcast numit „Viața în tribune”, în care s-a plâns despre costul uriaș al lojelor de Old Trafford, pe care îl consideră inexplicabil de ridicat: „Dacă nu cumperi una, ești considerat un ratat”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
Maja Nilsson Lindelof este sotia fundasului central al lui Manchester United, Victor Lindelof, care va participa la EURO 2020 cu reprezentativa Suediei
Maja Nilsson Lindelof este sotia fundasului central al lui Manchester United, Victor Lindelof, care va participa la EURO 2020 cu reprezentativa Suediei.

O altă blondă care întoarce toate privirile e Erduna Garcia și a reprezentat Spania în 2015 la Eurovision, când a ieșit doar pe locul 21. Cântăreața este iubita portarului lui Manchester United, David de Gea (30 de ani), iar acum face parte din juriul unui show TV din Spania pentru copii: Idol Kids.

Tereza Kadersbkova a fost Miss Cehia în 2012 și este iubita lui Pavel Kaderabek, jucătorul naționalei Cehiei. Bruneta a avut dintotdeauna o strânsă legătură cu fotbalul, fiind fiica unui arbitru. În vârstă de 30 de ani, e pasionată de fotbal și a devenit reporter TV. S-a măritat cu Pavel în 2017, iar cei doi au împreună două fetițe: Ema și Elva.

ADVERTISEMENT
Tereza Kaderabkova este iubita lui Pavel Kaderabek, fundasul dreapta al lui Hoffenheim si international ceh
Tereza Kaderabkova este iubita lui Pavel Kaderabek, fundasul dreapta al lui Hoffenheim si international ceh.

Chelsea și Manchester City trimit și ele la EURO numai frumuseți

Katrine Friis este una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca. Nu degeaba este prietena lui Andreas Christensen, fundașul central al lui Chelsea și al naționalei Danemarcei. De obicei, modelul de bikini pozează în locații exotice, departe de frigul din Danemarca și de vremea ploioasă de la Londra. Este mare fană a magazinelor de lux Harrod’s și Cartier din centrul Londrei.

Katrina Friis, una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca face un cuplu perfect cu Andreas Christensen, stoperul danez al lui Chelsea Londra
Katrina Friis, una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca face un cuplu perfect cu Andreas Christensen, stoperul danez al lui Chelsea Londra.

Balcanii sunt și ei bine reprezentați de către Leonita Lekaj, care e de șase ani partenera lui Granit Xhaka, jucătorul de origine albaneză al Elveției, care evoluează pentru Arsenal Londra. Albaneza l-a susținut din tribune pe mijlocașul defensiv prima oară la un turneu final în 2016. Au doi copii împreună.

Leonita Lekaj, albaneza care i-a cucerit inima lui Granit Xhaka, mijlocasul Elvetiei
Leonita Lekaj, albaneza care i-a cucerit inima lui Granit Xhaka, mijlocasul Elvetiei.

Oleksandr Zinchenko are o poveste de viață extraordinară, dar și o iubită pe măsură, demnă de renumele femeilor din Ucraina: Vlada Sedan. Superba ucrainiancă de 25 de ani este reporter TV pe zona de sport și este măritată cu jucătorul lui Manchester City.

Vlada Sedan, in fata Amsterdam Arena, la meciul de debut al Ucrainei la EURO 2020 cu Olanda
Vlada Sedan, in fata Amsterdam Arena, la meciul de debut al Ucrainei la EURO 2020 cu Olanda

În ziua nunții, jurnalista a criticat tactica folosită de antrenorul Pep Guardiola.

Vlada Sedan are 25 de ani și este jurnalista sportiva. E sotia lui Oleksandr Zinchenko, starul nationalei Ucrainei si al lui City
Vlada Sedan are 25 de ani și este jurnalista sportiva. E sotia lui Oleksandr Zinchenko, starul nationalei Ucrainei si al lui City.

Ines Degener Tomaz, Anna Lewandowska și Michel de Bruyne contracarează la acest turneu final

Ines Degener Tomaz este o altă bombă sexy de origine portugheză și care este partenera unui alt jucător al lui Manchester City, Bernardo Silva. Ines a devenit iubita fotbalistului chiar în timpul pandemiei și și-a înnebunit fanii de pe Instagram cu pozele în bikinii.

Ines Degener Tomaz e cea mai noua iubita a lui Bernardo Silva
Ines Degener Tomaz e cea mai noua iubita a lui Bernardo Silva.

Anna Lewandowska este soția lui Robert Lewandowski, cei doi fiind căsătoriți încă din 2013. Au două fete, iar în timpul pandemiei de COVID-19 cuplul a donat un milion de euro.

Anna Lewandowska e sotia lui Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen
Anna Lewandowska e sotia lui Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen.

Michele de Bruyne este partenera de viață a lui Kevin de Bruyne, starul lui ,Manchester City  și al naționalei Belgiei. Frumoasa de 27 de ani i-a apreciat un tweet încă de pe vremea când belgianul juca sub formă de împrumut în Germania, însă Kevin nu a avut curaj să îi scrie, așa că l-a rugat pe un prieten să îl ajute. Astfel s-a înfiripat relația dintre cei doi, care durează de ani buni.

Michele de Bruyne, sotia starului lui Manchester City
Michele de Bruyne, sotia starului lui Manchester City.

Iubitele lui Ruben Dias, Alvaro Morata, Lyndon Dikes, Ciro Immobile și Gareth Bale aprind imaginația fanilor pe internet

April Ivy e altă portugheză care răsucește mintea bărbaților. Starul muzicii pop din Portugalia, în vârstă de doar 21 de ani, este iubita lui Ruben Dias, fundașul lui Manchester City.

April Ivy, iubita lui Ruben Dias, fundasul nationalei Portugaliei si al lui Manchester City
April Ivy, iubita lui Ruben Dias, fundasul nationalei Portugaliei si al lui Manchester City.

Alice Campello e soția atacantului Spaniei, Alvaro Morata. Italianca e fotomodel. Fotbalistul a cerut-o de soție pe scenă, în timpul unui show de magie, după ce aceasta i-a ignorat mesajul timp de opt luni.

Alice Campello e iubita lui Alvaro Morata, atacantul nationalei Spaniei
Alice Campello e iubita lui Alvaro Morata, atacantul nationalei Spaniei.

Victoria Thompson a fost măritată cu managerul ei Jim Thomson. După divorț s-a căsătorit cu atacantul lui QPR, scoțianul Lyndon Dykes, cu care are un copil. Mai are două fete din precedenta căsătorie.

Lyndon Dykes si Victoria Thomson
Lyndon Dykes si Victoria Thomson.

Jessica Melena l-a putut urmări pe Ciro Imobile în meciul de deschidere al EURO 2020, în care atacantul italian a și reușit să marcheze pe Olimpico din Roma. Melena s-a mutat împreună cu fotbalistul în 2012, la doar o săptămână de la prima întâlnire. Jessica a studiat criminologia și a vrut să devină un investigator la omucideri. S-a răzgândit după ce a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Jessica Melena are 31 de ani si e partenera lui Circo Immobile
Jessica Melena are 31 de ani si e partenera lui Circo Immobile.

Emma Rhys-Jones și Gareth Bale sunt împreună încă de când erau colegi la școală în Cardiff. Au trei copii și s-au căsătorit în 2018.

Emma Rhys-Jones si Gareth Bale, unul dintre cele mai vechi cupluri din fotbalul mondial
Emma Rhys-Jones si Gareth Bale, unul dintre cele mai vechi cupluri din fotbalul mondial.
  • 11 iunie – 11 iulie e perioada în care se va desfășura Campionatul European de fotbal
ADVERTISEMENT