Pariuri sportive

Betano intră în ring alături de „greul” Bogdan Dinu: „Ţintesc către o centură mondială”

Bogdan Dinu, pugilistul român neînvins la categoria supergrea, intră în ring astăzi în cadrul Galei de box profesionist Noaptea Campionilor - „Bombardament în Arenă”, într-un meci ce...
15.10.2016 | 09:12
Betano intra in ring alaturi de greul Bogdan Dinu Tintesc catre o centura mondiala

foto1

Bogdan Dinu, pugilistul român neînvins la categoria supergrea, intră în ring astăzi în cadrul Galei de box profesionist Noaptea Campionilor – „Bombardament în Arenă”, într-un meci ce contează pentru titlul IBF est/vest.

Antrenorul Stephane Larouche, cel care i-a pregătit pe Leonard Doroftei şi Lucian Bute, îl va asista pe Bogdan Dinu în colţul său la meciul de vineri. Larouche spune că „Bogdan s-ar putea bate deja la începutul anului 2017 pentru o centură IBF International, IBF Continental sau o centură europeană”.

Acest fapt a determinat două companii să se alăture echipei sale prin sprijin la gala din această seară şi posibil şi în viitoarele lupte: operatorul de pariuri sportive online Betano şi producătorul international de echipamente sportive Kettler.

Secretul lui Dinu

Bogdan Dinu a declarat pentru Betano că „arma mea principala este croşeul de stânga, cu toate că sunt dreptaci. Majoritatea meciurilor le-am câştigat  datorită acestui croşeu. Ţintesc către o centură mondială.  Anul viitor voi avea un meci important şi o să mă bat pentru o centură!”

Dinu îl va întâlni în ring pe georgianul Davit Gorgiladze. Cotele meciului sunt aici, românul are o cotă de 1.40 pentru o victorie prin KO. Gala este televizată de posturile ProTV şi Sport.ro.

Dinu, peste Goliat

Deşi este poreclit „Goliat din Georgia” pentru înălţimea sa de 1,89 metri, Gorgiladze  este mai scund decât Dinu, care măsoară 1,96m.

Nu doar statura este în favoarea lui Dinu, ci şi palmaresul.  Dinu a adunat 15 partide în ring fără vreo înfrângere, dintre care 11 câştigate prin knock-out. Georgianul are 11 partide jucate, 8 victorii prin KO şi o înfrângere recentă în faţa lui Apti Davtaev (Rusia).

koppo

Alonjă net superioară

Bogdan Dinu este apropiat din mai multe puncte de vedere de Davtaev, cel care i-a administrat lui „Goliat” singura înfrângere a carierei. Dinu şi Davtaev au exact aceeaşi înălţime (1,96m) şi o alonjă de aproximativ  2 metri, superioară cu aproximativ 10 centimetri faţă de Gorgiladze. În plus, Dinu îi este superior lui Davtaev, românul fiind pe locul 55 mondial, faţă de poziţia a 228-a a rusului.

Aşadar, Dinu este favoritul meciului, iar superioritatea fizică şi a palmaresului sunt evidente. Betano sponsorizează un câştigător, un pugilist din România cu perspective de creştere şi mai mare, pe viitor.

Dinu are cafeaua pentru KO-ul pregătit lui Goliat

Bogdan Dinu îşi doreşte mult victoria, vineri seară. Înainte de meci, el a ţinut să îi transmită un mesaj adversarului său. Deşi pare unul ironic, mesajul este de fapt unul plin de realism.

„Deţin un bar şi deja i-am făcut cafeaua de vineri seara adversarului meu, îl va ajuta sigur să se trezească după ce-l fac KO”, a spus Dinu.

Programul Galei Noaptea Campionilor (vineri, ora 21:00)
Apasă aici pentru toate cotele partidelor galei!

Viorel Simion – Andoni Gago Lopez (categoria pană, centura IBF interncontinentală)

Bogdan Dinu – David Gorgiladze (categoria supergrea, titlul IBF est/vest)

Flavius Biea – Roman Seleverstov (categoria semimijlocie)

Cezar Juratoni – Mladen Manev (categoria supergrea)

Eronim Arădoaie – Stanislav Nenkov (categoria semimijlocie)

Daniel Buciuc – Boyan Aleksandrov (categoria semimijlocie)

Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de...
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete