Sporturi

Bianca Andreescu nu poate juca pentru Canada în meciul de Fed Cup cu Cehia. “Sunt foarte dezamăgită!”

11.04.2019 | 08:21
Bianca Andreescu nu poate juca pentru Canada in meciul de Fed Cup cu Cehia Sunt foarte dezamagita
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu, locul 23 în clasamentul WTA, nu va putea juca pentru Canada în meciul de Fed Cup cu Cehia, toate acestea din cauza faptului că a suferit o accidentare la urmărul drept. Această problemă a făcut-o pe sportiva în vârstă de 18 ani să se retragă în optimile de finală de la Miami, atunci când a întâlnit-o pe Anett Kontaveit, scor 1-6, 0-2.

Bianca Andreescu nu poate juca pentru Canada în meciul de Fed Cup cu Cehia

Să reprezint Canada la Fed Cup a fost mereu un vis pentru mine. Sunt foarte dezamăgită, dar voi lipsi din duelul cu Cehia din cauza unei accidentări la umăr.

ADVERTISEMENT

Lucrez intens cu echipa mea pentru a fi sigură că voi reveni și mai puternică ca niciodată. Le urez succes fetelor și sper să revină acasă cu o victorie!”, a scris Bianca Andreescu pe pagina ei de Instagram.

Bucuria Biancăi la finalul unui meci de tenis câștigat

Scandal cu Angelique Kerber

Bianca Andreescu, canadianca de origine română, a câștigat primul titlu WTA la Indian Wells, după ce a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4. După Indian Wells, sportiva în vârstă de 18 ani a trecut de Angelique Kerber și în turul al treilea de la Miami Open, moment în care nemțoaica a răbufnit la adresa Biancăi și a numit-o “cea mai mare regină a dramelor din istorie”.

ADVERTISEMENT

Bianca a reacționat în legătură cu declarația făcută de Angelique Kerber și a afirmat că înțelege ieșirea necontrolată a nemțoaicei.  “Of, Doamne.. Of, Doamne! Pe teren n-am auzit ce mi-a spus. Am auzit doar că a spus ceva şi eram sigură că nu a fost ceva plăcut. Eram în febra meciului, era 2 dimineaţa, pierduse cu mine şi cu o săptămână înainte. Ştiu că mereu când intrăm pe teren va fi o luptă grea, dar eu prefer să nu ripostez. Asta face tenisul mai interesant şi mai atrăgător pentru fani”, a spus Bianca Andreescu.