Life

Bianca de la Puterea Dragostei, gest incredibil sub ochii mamei. S-a întâmplat de curând pe litoral

05.09.2020 | 21:02
Bianca de la Puterea Dragostei gest incredibil sub ochii mamei Sa intamplat de curand pe litoral
Bianca Comănici, gest incredibil într-un local de fițe de pe litoral. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comăneci încearcă să-și revină după despărțirea definitivă de Livian, care și-ar fi găsit deja o nouă iubită. Și cine o poate ajuta să treacă mai repede peste această perioadă dificilă, dacă nu propria mamă.

Așa se face că frumoasa brunetă a plecat împreună cu femeia care i-a dat viață într-o mică vacanță pe litoral. Toate bune și frumoase numai că ipostaza în care a fost surprinsă într-un restaurant „de fițe” din Mamaia i-a lăsat mască pe fani.

ADVERTISEMENT

După ce a consultat foarte atent meniul localului în care a revenit în calitate de client după ce ani la rândul a lucrat ca hostess, fosta concurentă a comandat un preparat cu totul și cu totul special: picioarele de broască.

Bianca de la Puterea Dragostei, gest incredibil într-un restaurant de fițe din Mamaia

Și acum picioarele de broască. Mi-e frică. Săraca broscuță”, a spus Bianca în momentul în care ospătarul i-a adus comanda, după care și-a invitat mama, sora și mătușa să guste din mâncarea ei.

ADVERTISEMENT

Îi dau la mama o bucată de broască râioasă (n.r. râde). Miroase. N-are tupeu. Hai, că te uitai la altele cum mănâncă șobolani, hai mănâncă”, și-a continuat bruneta vlogul, amuzată de reacția rudelor. Acestea optaseră pentru preparate tradiționale românești.

Presupusa iubită a lui Livian a fost cuplată cu un cântăreț cunoscut

Și dacă tot am pomenit de Livian, trebuie spus că tânărul nu a stat prea multă vreme singur după despărțirea de fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Sau cel puțin așa susțin fanii, care insistă că l-ar fi „prins” în compania unei brunete focoase. Toate bune și frumoase, numai că aceasta are un trecut amoros cam zbuciumat.

ADVERTISEMENT

Mai precis, în urmă cu 6 ani bruneta a fost surprinsă alături de Nicolae Lăcătuș, pe care suntem convinși că vi-l amintiți ca „jandarmul cu voce de aur”. Deși iubirea se consuma la distanță, el locuind tocmai în Focșani, păreau îndrăgostiți lulea și nu ezitau să se pozeze împreună de fiecare dată când aveau ocazia.

S-au despărțit, însă, după doar câteva luni, când Florentina a fost prinsă de partener în brațele altui bărbat. Isprava ei a ținut atunci primele pagini ale ziarelor de scandal.

ADVERTISEMENT

Nici nu avea cum să se întâmple altfel, în condițiile în care noua sa cucerire era chiar cel mai bun prieten al artistului. Oricât ar fi de îngăduitoare, e greu de crezut că Bianca îl va mai putea ierta pe Răzvan la aflarea acestei vești.

ADVERTISEMENT