Life

Bianca Drăgușanu e deja istorie! Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova

15.02.2021 | 09:21
Bianca Dragusanu e deja istorie Alex Bodi a ceruto in casatorie pe Daria Radionova
ADVERTISEMENT

Nici nu a divorțat bine de Bianca Drăgușanu, că Alex Bodi se pregătește din nou de nuntă. Și nu cu oricine. Umblă vorba prin târg că Daria Radionova, frumoasa rusoaică în brațele căruia și-a regăsit fericirea după toate scandalurile cu fosta soție, ar fi primit inelul de logodnă chiar pe 14 februarie, când cuplurile din întreaga lume sărbătoresc cum se cuvine Ziua Îndrăgostiților.

Dar stați să vedeți cum s-a petrecut totul. Potrivit cancan.ro, afaceristul a împrăștiat la picioarele frumoasei sale iubite, ca un romantic incurabil, petale de trandafiri care au condus-o cu grijă până în dormitor.

ADVERTISEMENT

Acolo, aceasta a descoperit, pe cearceaf, o inimă mare, din petale roșii, iar în interior stăteau scrise inițialele prenumelor, Daria și Alex. Imediat, a apărut și cutiuța cu prețioasa bijuterie prin care partenerul de viață i-a transmis că vrea să-și petreacă întreaga viață alături de ea.

Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi

Emoționată până la lacrimi, Daria Radionova a avut grijă să nu se lase deloc mai prejos de Ziua Îndrăgostiților. Ba chiar și-a surprins partenerul cu un cadou extravagant, pregătit special pentru el.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un halat alb, cu detalii aurii, pe care stau scrise numele lor. Mândru nevoie mare, omul de afaceri a îmbrăcat obiectul vestimentar, s-a fotografiat pe terasă și a postat imaginea pe Instagram.

Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă. A fost aleasă chiar și rochia de mireasă

Vă întrebați ce face Bianca în tot acest timp? Ei bine, este mai mult decât pregătită să meargă pentru a treia oară în fața altarului. Ba chiar a pus deja la punct toate detaliile ce țin de organizare, și-a ales cu mare atenție rochia de mireasă și ne promite un spectacol de neuitat.

ADVERTISEMENT

La nunta pe care urmează să o am eu, pentru că mă voi căsători, asta e clar, va fi ceva spectaculos. Indiferent că vrei să faci o nuntă de 50, 100 sau 500 de persoane.

Rochia mea vreau să fie ca prima pe care am purtat-o când m-am căsătorit. Mie îmi plac astea tip sirenă, care se mulează mișto pe talie. Voi avea 10 rochii la nunta mea.

ADVERTISEMENT

A treia oară o să fie cu noroc. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a dezvăluit fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT