Life

Bianca Drăgușanu, întâlnire surprinzătoare cu Florin Salam și Roxana Dobre. Care este motivul

27.12.2020 | 21:20
Bianca Dragusanu intalnire surprinzatoare cu Florin Salam si Roxana Dobre Care este motivul
Bianca Drăgușanu, întâlnire surprinzătoare cu Florin Salam și Roxana Dobre. Care este motivul. Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Florin Salam s-au distrat împreună în a doua zi de Crăciun. Imaginile au fost postate chiar de fosta prezentatoare TV pe pagina ei de Instagram.

Fanii Biancăi Drăgușanu și ai lui Florin Salam au avut parte de o surpriză de proporții după ce frumoasa blondină a postat mai multe videoclipuri cu interpretul de manele cântând.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Alex Bodi s-a aflat la masă alături de Florin Salam, Roxana Dobre și mai mulți apropiați, bucurându-se împreună de magia sărbătorilor.

Bianca Drăgușanu, întâlnire surprinzătoare cu Florin Salam și Roxana Dobre

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania multor vedete de renume din România. Acum, frumoasa blondină s-a distrat în a doua zi de Crăciun alături de Florin Salam, de soția acestuia, dar și de buna sa prietenă și fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean.

ADVERTISEMENT

Cel care s-a ocupat de atmosferă a fost chiar Florin Salam, pe care Bianca Drăgușanu l-a surprins în ipostaze de senzație, cântând și făcându-i dedicații de dragoste soției sale. Artistul avea în mână un acordeon, semn că talentul lui Florin Salam nu constă doar în vocea de aur pe care o are și că se pricepe foarte bine să cânte și la diverse instrumente.

Florin salam. Roxana dobre
Bianca Drăgușanu, întâlnire surprinzătoare cu Florin Salam și Roxana Dobre. Care este motivul. Sursa foto: Instagram

https://www.fanatik.ro/wp-admin/post-new.php#category-add

Roxana Dobre se afla în dreapta artistului, zâmbind impresionată de vocea partenerului ei, pe care îl privea admirativ.

ADVERTISEMENT

,,Dar mă doare inima, când mă gândesc la cineva/ Și arde cămășa pe mine că se gândește la mine/ Nu contează banii mei, știi că mor de ochii tăi/ Mor de ochii tăi, prințesa mea, iubirea mea/ Mi-aș da viața pentru tine, m-am obișnuit cu tine/ Să nu mă lași singur pe lume/ Te-aș ruga nevasta mea, știi că tu ești viața mea, fără tine nu pot sta”, sunt câteva dintre versurile cântate de Florin Salam.

Mai mult, masa festivă era plină de bucate tradiționale, de tot felul, semn că toți cei prezenți au petrecut în stil mare a doua zi de Crăciun. Cântecele lui Florin Salam i-au încântat pe invitați, care l-au filmat pe acesta pe tot parcursul interpretării sale.

ADVERTISEMENT