Life

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai. Câți bani vrea pe proprietatea de lux

Câți bani cere Bianca Drăgușanu pe apartamentul ei de lux din Dubai. Vedeta știe deja ce va face cu banii obținuți de pe urma imobilului.
01.03.2024 | 20:03
Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai Cati bani vrea pe proprietatea de lux
Câți bani cere Bianca Drăgușanu pe apartamentul ei din Dubai. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de doi ani, Bianca Drăgușanu nu a putut rezista tentației de a-și cumpăra un apartament în Dubai. Mai multe vedete au făcut o astfel de investiție, așa că diva a vrut să țină pasul cu ele. Acum, însă, Bianca nu mai este la fel de încântată de apartamentul din Dubai, așa că l-a scos la vânzare.

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care știe ce să facă cu banii pe care îi câștigă. De-a lungul timpului, diva a muncit pentru a-și putea permite tot ce are în prezent. Și, pentru că finanțele nu au fost deloc o problemă pentru ea, așa se face că, în urmă cu doi ani, a făcut o investiție colosală.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a călătorit mult în Dubai și a ajuns să se simtă ca la ea acasă. Pentru a consolida și mai mult acest sentiment, diva a ajuns la concluzia că trebuie să își cumpere o locuință acolo. Nu a fost singura persoană publică de la noi care a luat o astfel de decizie.

La început, Bianca Drăgușanu a fost foarte încântată de alegerea făcută. Vedeta deja știa cum va amenaja totul, astfel încât să se simtă ca acasă. Însă, 2024 a găsit-o pe blondină cu alte planuri. Mai exact, cu unele de vânzare ale apartamentului din Dubai.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu are mai multe planuri anul acesta. Unul dintre ele este să scape de apartamentul din Dubai. Vedeta a postat anunțul pe pagina de Instagram, în speranța că printre urmăritorii ei se află și viitorul proprietar al locuinței de lux.

Vedeta are de gând să își cumpere o casă în tărâmul luxului și al opulenței

Apartamentul din Dubai nu este deloc ieftin, iar asta era de așteptat. Fiind situat în tărâmul luxului și al opulenței, nu este de mirare că nu oricine își poate permite să se mute aici.

ADVERTISEMENT

Bianca se pare că vrea să scape cât mai repede de locuința din Dubai. Drept dovadă, a dat sfoară-n țară chiar pe Instagram, locul unde este foarte activă. Potrivit anunțului ei, diva scoate la vânzare apartamentul contra sumei de 440.000 de euro. Așadar, cine are banii pregătiți, poate deveni proprietarul unei locuințe de lux.

”De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită să vă anunț că pot să-l și vând.” și-a anunțat vedeta fanii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Apartamentul pe care Bianca îl scoate la vânzare este situat în Aykon Tower și are o suprafață de 65 de metri pătrați. Cine va cumpăra apartamentul se va muta într-o locuință finalizată, cu toate detaliile puse la punct.

Bianca Drăgușanu știe deja ce vrea să facă cu banii pe care îi va obține pe apartament. Diva vrea să își cumpere o casă tot în Dubai. Vedeta are planuri mărețe care presupun multe investiții peste hotare. Ba mai mult, dacă nu reușește să îl vândă, aceasta are de gând să îl ofere spre închiriere, în regim hotelier.

”O să mă întrebați de ce vreau să-l vând, pai vreau să-l vând pentru că vreau o casă.” a mai spus diva pe Instagram.

ADVERTISEMENT