Life

Bianca Drăgușanu continuă transformarea! Și-a făcut încă două intervenții estetice

Bianca Drăgușanu a trecut iar pe la cabinetul medicului estetician. Blondina a bifat încă două intervenții estetice de această dată.
23.02.2024 | 18:46
Bianca Dragusanu continua transformarea Sia facut inca doua interventii estetice
Bianca Drăgușanu a ajuns iar la estetician. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și-a propus să fie cea mai bună variantă a sa și nu se lasă. După ce la începutul anului a stat 10 ore în anestezie generală pentru o operație estetică, acum a ajuns din nou la medic. Ce și-a dorit să îmbunătățească de data aceasta.

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la estetician

Bianca Drăgușanu este asumată atunci când vine vorba despre intervențiile estetice și nu se ascunde nici o secundă când vine vorba despre acest subiect. Recent, ne-a povestit că stat 10 ore în anestezie generală pentru operația de lifting facial.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit că atâta timp cât există mijloace prin care să arate mai tânără chiar și cu 20 de ani nu o să o oprească nimic din a le folosi. Nu s-a speriat nici de faptul că o bună perioadă de timp a ieșit pe stradă cu cagulă pe față.

Dar Bianca nu s-a oprit la asta, căci liftingul a fost doar o parte din transformarea sa. Acum, vedeta a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician. Aici, ea trecut nu prin una, ci prin două intervenții de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a arătat tot procesul pe contul său de Instagram și a explicat ce urmează să-și facă. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău și-a mărit din nou buzele, după ce în urmă cu câteva luni și-a topit acidul vechi.

De asemenea, și-a subțiat bărbia. „Astăzi în cadrul clinicii am efectuat procedura de volumizare buze și subțierea mentonului cu toxină botulinică”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Medicul estetician a explicat ce presupun procedurile

Amintim că Bianca Drăgușanu și-a schimbat medicul estetician de curând și este foarte mulțumită de colaborarea cu acesta. Ba chiar s-a scris că ar avea o legătură mai mult decât profesională cu bărbatul.

Vedeta a infirmat aceste zvonuri și a menționat că totul se rezumă la o simplă prietenie și relația medic-pacient. Specialistul îi oferă toate detaliile de care are nevoie înainte de o intervenție.

ADVERTISEMENT

Pentru publicul său, a explicat și procedurile estetice pe care blondina și le-a făcut acum. „Tocmai am terminat de injectat buzele și acum vom injecta botox la nivelul mentonului pentru subțiere și să nu se mai miște în timpul vorbirii. Se elimină și acel aspect de coajă de portocală de la nivelul bărbiei”, a explicat medicul estetician al blondinei.

ADVERTISEMENT